K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

RASPBERRY Pi 5 – 8GB + chladič + 32GB microSD + příslušenství

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Raspberry Pi
Kód: PCMI0106
P/N: ZON054
Dostupnost: Není skladem
3 990,00 Kč s DPH

 



Oficiální startovací sada obsahuje Raspberry Pi 5 8 GB RAM, Raspberry chladič, 32GB mikroSD kartu s adaptérem a nainstalovaným Raspberry Pi OS, USB-C 5,1V/5A napájecí zdroj a 2metrový HDMI kabel. Veškeré příslušenství je od vaší oblíbené značky Raspberry Pi.



 



Začněte bez starostí s pečlivě vybraným příslušenstvím



 



Vydejte se na dobrodružnou cestu programování s počítačem Raspberry Pi 5! Startovací sada je ideální pro každého, kdo chce proniknout do zábavného světa Raspberry Pi. V sadě najdete pečlivě vybrané oficiální a především kvalitní příslušenství, které budete do začátku potřebovat.



 



Zbrusu nový oficiální chladič pro Raspberry Pi 5



 



Kombinace velkého hliníkového pasivního chladiče s aktivním větráčkem s řízenou rychlostí otáček. Sestava je napájena a ovládána přes konektor ventilátoru a na desku Raspberry Pi se připevňuje prostřednictvím pružinových pinů do dvojice dedikovaných montážních otvorů.



 



Co všechno v balíčku najdete?



 



V krabičce najdete počítač Raspberry Pi 5 ve verzi dle svého výběru – 4 nebo 8 GB RAM, originální 27W napájecí zdroj, který má variabilní výstupní napětí (5, 9, 12 a 15 V), chladič s větrákem, oficiální 32GB mikroSD kartu s nainstalovaným Raspberry Pi OS a 2metrový HDMI kabel. Opravdu nemusíte na nic čekat. Zapojte a rovnou se pusťte do tvoření svých prvních elektronických projektů!



 



Vlastnosti



 




  • název: Raspberry Pi 5, Oficiální STAR-T Box

  • velikost paměti RAM: 8 GB

  • splňuje podmínky směrnice RoHS


Podobné zboží