K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Philips HX9992/11 Sonicare Prestige, sonický chytrý kartáček

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Philips
Kód: APHIHX104
P/N: HX999211
Dostupnost: Není skladem
8 299,01 Kč s DPH
Philips HX9992/11 Sonicare Prestige, sonický chytrý kartáček

Elektrický zubní kartáček s technologií SenseIQ - to je nejchytřejší elektrický zubní kartáček. Díky personalizovaným funkcím vás vždy dostane. Dosáhněte komplexní péče za pomoci naší osvědčené sonické technologie využívající umělou inteligenci, která vnímá a přizpůsobuje se.
Umělá inteligence a propojení s mobilní aplikací vám nabídne individuální doporučení pro zlepšení návyků v čištění zubů a automaticky vybere nejlepší režim čištění, který vám bude vyhovovat na základě sesbíraných dat. Inteligentní senzory rozpoznají, kdy na zuby příliš tlačíte nebo nešetrně čistíte a ihned vás upozorní. Hlavice kartáčku Prestige vyčistí vaše zuby bez kompromisů - odstraníte až 20krát více zubního plaku*, zbavíte zuby 100 % pigmentových skvrn a vaše dásně budou 15x zdravější.

Intuitivně se stará o zuby a dásně
Philips Sonicare HX9992/12 Prestige 9900 je navržena pro vás. Její nejmodernější technologie je sladěna s vámi a tak jednoduchá na používání, že sotva víte, že tady je. Výsledky naštěstí mluví za všechno.

Přizpůsobí se vám v reálném čase, kdy tisknete příliš silně
Většina z nás při čištění zubů vyvíjí příliš velký tlak. Proto naše zubní kartáček automaticky nastaví intenzitu, když příliš tlačíte. A s bezplatnou aplikací Philips Sonicare můžete zažít na míru šitou podporu čištění a přizpůsobené doporučení, která vaše čištění posunou na vyšší úroveň.

Jednoduché nabíjení s minimalistickým stojanem a základnou
Když je čas nabít zubní kartáček, jednoduše ji položte na nabíjecí základnu. Ideální na obdivování ostrého a moderního designu vaší zubního kartáčku.

Prestižní cestovní pouzdro s USB na jakékoliv cestování
Elegantní a kompaktní cestovní pouzdro je možné skrýt do jakékoli tašky pro bezstarostné pohodlí i mimo domov. Odolné pouzdro je zabalené v na dotek měkké kůži vhodné pro vegany. A pro ještě větší lehkost obsahuje integrovaný port USB-C a USB nabíjecí kabel, abyste zubní kartáček mohli nabíjet jednoduše, aniž jste ji vybrali z pouzdra.

Vlastnosti:
• až 62 000 stěrů za minutu
• technologie SenseIQ
• hlavice A3 Sonicare Prestige
• odstraní až 20× více zubního plaku, odstraňuje pigmentaci a pečuje o dásně
• aplikace pro čištění zubů Philips Sonicare
• nabíjecí lithium-iontová baterie
• 2 týdny čištění na jedno nabití
• cestovní pouzdro s USB portem

Podobné zboží