K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Philips BRI 958/00 Lumea IPL epilátor

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Philips
Kód: APHIBRI958
P/N: BRI95800
Dostupnost: Není skladem
14 990,01 Kč s DPH
Philips Lumea používá inovativní technologii založenou na světle s názvem IPL (Intense Pulsed Light), která je odvozena z technologie používané v profesionálních kosmetických salonech.



Má široké použití jak na obličeji, rukou, nohou, podpaží, oblasti bikin, břicha.



Odstraňovač chloupků pracující na bázi světla využívá technologii IPL. Jemným světelným zábleskem se zbavuje kořínků chloupků a významně tím omezuje růst dalších chloupků. Přístroj je účinný na chloupcích v přirozené barvě blond, hnědé a černé a nefunguje u chloupků zrzavých, světle blond a nebo bílých/šedivých. Také se nesmí používat na tmavou pleť, což hlídá snímač, který rozpozná odstín pokožky. Systém má 5 nastavitelných stupňů světelné energie. Aplikuje se plynule posouváním po pokožce. Nohy ošetříte za 15 minut díky kompakní velikosti přístroje. Nástavcem bezpečně ošetříte obličejové partie a oblast bikin. Přístroj poskytne 200 000 záblesků. K použití nepotřebujete žádné lampy. Dokupovat nemusíte ani jiné díly. Přístroj je hned připraven postarat se o vaši pokožku.

Technologie Intense Pulsed Light pracuje na bázi světla a byla odvozena od technologie využívané v profesionálních salonech krásy. Na jejím vývoji se podíleli přední dermatologové. Ve výsledku byl vytvořen přelomový systém bezpečného a efektivního odstranění chloupků v pohodlí domova.



Doba aplikace

Dolní část nohou: 8 min

Podpaží: 1,5 min

Oblast bikin: 1,5 minuty

Oblasti obličeje: 2 min



Vysoce výkonná žárovka: Produkuje >200 000 záblesků



Adaptér: 12 V / 550 mA





  • Návod k použití
  • Podobné zboží