K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Peach High Performance Cross Cut Shredder PS500-70
  • PS500-70

Peach High Performance Cross Cut Shredder PS500-70

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Peach
Kód: KTPE025
P/N: 510995
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
4 979,40 Kč s DPH
Peach PS500-70 je komfortní kancelářský skartovač s pokročilými funkcemi a s křížovým řezem 5 × 35 mm. Stroj zvládne najednou skartovat až 14 klasických listů papíru.

Skartovač je vybaven automatickým vypnutím při naplnění koše a zpětným chodem, který jistě využijete v případě, že se skartovaný objekt zasekne. Samozřejmostí je zpracování CD/DVD médií, vizitek či platebních karet.

Velký koš pro snadnou obsluhu má objem 18 litrů, což postačí až na 200 listů A4. Stroj dokáže kontinuálně pracovat celých 30 minut a má i pojistku proti přehřátí motoru. Překvapí i svou nízkou hlučností, která zdaleka nepřekračuje 58 dB.

Specifikace a parametry:
Počet skartovaných listů: 14
Rychlost skartace: 3,6 m/min
Obsah koše: 18 l
Stupeň utajení: P-4
Skartovaná drť: obdélníček 5 x 35 mm
Skartace CD medií: Ano
Skartace kreditních karet: Ano
Hmotnost: 4,5 kg
Tichý chod: 58dB (A)
Rozměry: 33 x 20 x 43 cm

Pravidla pro správné používání skartovacích strojů
Pro správnou funkci skartovače je třeba kromě návodu dodržovat základní pravidla (v případě jejich nedodržení vám nemusí byt uznána reklamace stroje):
1) Pravidelné vysypávání koše se skartovanou drtí. V opačném případě dochází ke zpětnému "natažení" do stroje a tím k poškození nožů nebo motoru.
2) Skartovače Peach nepodporují skartaci dokumentů sepnutých dopisovými sponkami. Neskartujte dokumenty s těmito sponkami, dochází k poškození nožů.
3) Dodržujte předepsané maximální množství skartovaného papíru, neskartujte najednou větší počet listů, než pro jaké je skartovač určen. Dodržujte při tom i gramáž papíru. Při skartování papíru o vyšší gramáží musíte přizpůsobit maximální počet skartovaných listů.
4) U skartovačů podporujících skartaci CD skartujte najednou vždy jen 1ks média!
5) Používejte pravidelně olejové papíry pro údržbu stroje, prodloužíte tím životnost stroje a předejdete některým problémům. Kontrolujte své zařízení a odstraňujte pravidelně nečistoty, aby nedocházelo k "napékání" nečistot a zbytků papíru na řezné nože.

Podobné zboží