K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

PanzerGlass Edge-to-Edge Apple iPhone Xr/11 černé

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Panzer Glass
Kód: TEPA298
P/N: 2665
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
899,01 Kč s DPH
PanzerGlass Edge-to-Edge Apple iPhone Xr/11 černé

PanzerGlass je ochranné tvrzené sklo renomované dánské značky. Sklo vyniká ultimátní ochranou displeje vašeho telefonu. Je vyrobeno z temperovaného skla nejvyšší možné kvality a s tím také souvisí jeho špičková tvrdost a průhlednost. Na rozdíl od běžných skel, které jsou tvrzené chemicky, PanzerGlass využívá poctivý proces temperace při teplotě 500 °C trvající 5 hodin. Tímto procesem je zaručena výjimečná odolnost proti poškrábání a výrazně delší životnost.

Ochranná skla PanzerGlass jsou silná 0,4 mm a díky tomu nabízejí několikanásobně vyšší ochranu displeje před rozbitím oproti ostatním sklům na trhu. Velmi dobře odolají poškrábání nožem, klíči a dalšími ostrými kovovými předměty.
Jak správně vybrat ochranné sklo PanzerGlass

PanzerGlas skla jsou vyrobená přesně podle potřeb zákazníků. Vybírejte pečlivě dle provedení skla samotného a možné kompatibilitě s dalšími produkty, jako jsou obaly, kryty, rámečky. Název produktu označuje seříznutí skla a prodejní balení obsahuje piktogram s těmito rozdíly:

Standard – rovné ochranné sklo nechává prostor pro většinu univerzálních obalů

Edge-to-Edge – rovné ochranné sklo sahá až k okraji displeje

Premium – zakřivené ochranné sklo pro displeje se zahnutými okraji

Výše uvedená skla mohou být k dostání ve speciálních variantách zpracování:

Case Friendly – sklo je testované výrobcem mobilních telefonů a je kompatibilní s originálními obaly
Privacy – sklo má privátní filtr pro ochranu soukromí, obrazovka zařízení se tak s jeho pomocí stane prakticky neviditelnou při pohledu ze stran, zabraňuje čtení obsahu jiným osobám.
Privacy s CamSlider – sklo má privátní filtr pro ochranu soukromí, obrazovka zařízení se tak s jeho pomocí stane prakticky neviditelnou při pohledu ze stran, zabraňuje čtení obsahu jiným osobám. Prvek CamSlider navíc umožňuje manuálně zamknout funkce předního fotoaparátu pomocí posuvné krytky uvnitř skla.
AntiBacterial – sklo je potažené speciální vrstvou s antibakteriální úpravou, která zničí veškeré bakterie během 24h od kontaktu s ochranným sklem. Garantovaná účinnost nanovrstvy je po dobu až 12 měsíců (10 000 oděrů).
AntiBlue - speciálně vytvořené sklo, které chrání zrak před škodlivým modrým světlem z displeje telefonu.
AntiGlare - speciální antireflexní vrstva snižuje odrazy okolního světla a je vhodné, pokud sledujete displej za jasného dne, nebo na velmi osvětlených místech

Aplikace ochranného skla

Aplikace je velice snadná, zvládnete ji sami. Díky nejkvalitnějšímu lepidlu vše probíhá rychle, jednoduše a hlavně bez vzduchových bublin. Okraje ochranných skel jsou zabroušeny tak, aby sklo bylo bezpečné a příjemné na dotek.
Klíčové vlastnosti:

Tloušťka 0.4mm
Tvrdost 9H
Snadná aplikace bez vzduchových bublin
100% originální reakce na dotyk a vysoká citlivost
Nadstandardní ochrana a zpracování produktu

Obsah balení:

Ochranné sklo PanzerGlass
Unikátní sériové číslo skla v balení nebo zadní straně obalu
Vlhčený ubrousek
Utěrka z mikrovlákna
Pomůcka pro odstranění prachových částic
Manuál pro aplikaci ochranného skla

Podobné zboží