K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Otočný držák Baseus Otaku Lazy Holder Pro stříbrný

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Baseus
Kód: TEOE138
P/N: 6932172608620
Dostupnost: 3 kusy
609,84 Kč s DPH
Baseus stojan pro otočný telefon/tablet (stříbrný)
Zpříjemněte si sledování filmů! Se stojanem od společnosti Baseus můžete pohodlně sledovat filmy z postele. Stojan umožňuje volné ohýbání, takže si jej můžete snadno přizpůsobit svým potřebám. Je také skládací, takže případná přeprava a skladování vám nebudou činit velké potíže.

Kdekoli ji potřebujete!
Toto příslušenství se hodí pro mnoho aplikací. Díky němu můžete mít volné ruce, používat telefon a zároveň vyřizovat další věci. Stojánek připevníte jak na pracovní stůl, tak na postel. Držák je nastavitelný v poloze 360?, takže si ho můžete přizpůsobit podle svých představ. Využijte stojan Baseus a užijte si pohodlí při sledování filmů, studiu nebo videochatu.

Stabilní konstrukce
Stojan je vybaven trojitým zesílením stability. Silná svorka na okrajích zařízení chrání před pádem a použití prodlužovací pružiny prodlužuje pevnost. Montážní prvek nepoškodí váš nábytek, takže jej můžete bez obav připevnit na desky o tloušťce až 90 mm.

Specifikace:
Značka Baseus
Název Otočný držák telefonu/tabletu Baseus
Barva Silver
Rozměry 426 x 651 mm
Materiál hliníková slitina + plast
Kompatibilita Zařízení 4,7"-12,9"
Maximální rozpětí upevňovacího prvku 90 mm
Hmotnost 355 g

Podobné zboží