K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • OSCAL TIGER 12 12/256 Cerulean Blue
  • MTOSOLTG12052_max_0.jpg

OSCAL TIGER 12 12/256 Cerulean Blue

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Oscal
Kód: TEOSCAL017
P/N: 6931548315476
Dostupnost: 5 kusů
4 390,13 Kč s DPH

 



Oscal Tiger 12 12/256



 



 



-  Ohromný 6,78palcový Full HD+ displej s pohlcujícími barvami a až 120Hz obn. fr.



-  Mimořádný výkon s 8jádrovým čipem MediaTek Helio G99



-  Duo zadních fotoaparátů s hlavním 64MPx objektivem Samsung Isocell GW3



-  Stylová 13MPx selfie kamera s trendy efekty



-  Funkce dynamického rozšíření paměti RAM (až o dalších 12 GB)



-  Možnost navýšení kapacity interního úložiště až o 1 TB (s microSD)



-  Boční čtečka otisků prstů & GPS se třemi navigačními systémy



-  Oblíbený port 3.5mm jack pro připojení klasických sluchátek



-  Velkokapacitní 5 000mAh baterie s rychlým 33W nabíjením



-  Moderní operační systém Android 13 s podmanivou nástavbou DokeOS 4.0



-  Efektní design v líbivých barevných variantách



 





Stylový. Nepřehlédnutelný. Oscal Tiger 12. 



S báječně tenkým profilem, 8,35 mmpeckovou výbavou a zejména mimořádně atraktivní cenovkou. Takový je Oscal Tiger 12, jehož dominantou je strhující 6,78palcová Full HD+ obrazovka s živými barvami a ultimátní responzivitou. Proměnlivá, až 120Hz obnovovací frekvence je zárukou dokonale plynulého scrollování i hedvábného vykreslování graficky náročných animací, a to napříč jakýmikoliv činnostmi. Vyplujte na vlnách současných trendů a nechte se okouzlit výjimečnými vizuálními standardy, které posouvají zážitky ze sledování obsahu na novou úroveň. Mobilní telefon Oscal Tiger 12 vyčnívá řemeslně propracovaným designem a senzačně padne do ruky, takže si jeho každodenní používání prostě zamilujete.



 



 



 



Rozjeďte to. Na maximum.



Ponořte se do nejžhavějších streamů a storíček, sledujte filmy a videa, čtěte e-knihy nebo připojte svá sluchátka a zaposlouchejte se do oblíbených písniček či podcastů. Chytrý telefon Oscal Tiger 12 ukrývá úžasný potenciál a díky výkonnému 8jádrovému čipu MediaTek Helio G99, jenž v benchmarku AnTuTu pokořil hranici 416 000 bodů, si rovněž získá srdce všech nadšených gamerů. S propracovaným Smart-K Box reproduktorem generuje Oscal Tiger 12 úderné a dynamické audio, které dodá impozantní rytmus rozmanitým multimediálním dobrotám. A nezapomnělo se ani na multitaskery – praktická funkce pro rozšíření paměti RAM (až o dalších 12 GB) vám umožní hladké přepínání a okamžitý přístup i k několika desítkám aplikací otevřených na pozadí. 



 



 



 



Vítejte ve světě krásy. 



Zachyťte šlépěje času, všechny pomíjivé a drahocenné okamžiky, a staňte se vypravěči osobitých příběhů. Hlavní 64MPx HDR foťák Samsung Isocell GW3 s technologií smart-ISO, doprovázený 2MPx bokeh čočkou, před vámi otevře brány do světa dokonalosti a precizního a věrného zaznamenání i těch nejdrobnějších detailů. Pořizujte fascinující scenérie s neuvěřitelným počtem 64 milionů fyzických pixelů. Krásná panoramata, umělecké portréty s decentně rozostřeným pozadím, emotivní momentky pořízené za pochodu i dechberoucí noční fotky. Vše, nač si jen vzpomenete. Milovníci selfies ocení v neposlední řadě stylovou 13MPx přední kameru s řadou trendy funkcí a líbivých efektů pro zkrášlení obličeje. Oscal Tiger 12 dává vaší kreativitě zelenou.



 



 



 



Objevte více. Oscal Tiger 12.



chytrým mobilním telefonem Oscal Tiger 12 se můžete těšit na řadu svižných a multifunkčních vychytávek, které podstatně ušetří váš čas. Moderní operační systém Android 13 se zajímavou a intuitivní nástavbou DokeOS 4.0 vám zprostředkuje efektivní multitasking, snadný přístup k oblíbeným aplikacím, vylepšené animace s atraktivními vizuálními efekty i pokročilé plánování managementu energie. Smartphone Oscal Tiger 12 pracuje na bázi velkokapacitní 5 000mAh baterie, takže skýtá dostatek šťávy i na dva dny náročnějšího používání. A budete-li jej kdykoliv potřebovat rychle vrátit do hry, neschází podpora 33W rychlonabíjení. Co chtít víc?



 



 


Podobné zboží