K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • OSCAL TIGER 10 8/256 Dim Forest Green
  • MTOSOLTG10053_max_0.jpg

OSCAL TIGER 10 8/256 Dim Forest Green

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Oscal
Kód: TEOSCAL015
P/N: 6931548315346
Dostupnost: 5 kusů
2 961,12 Kč s DPH

 



OSCAL TIGER 10 8/256



 



-  Krásný 6,56palcový HD+ displej s živými barvami a až 90Hz obn. fr.



-  Spolehlivý výkon s 8jádrovým čipem Unisoc T606



-  Duo zadních fotoaparátů s hlavním 50MPx objektivem Samsung Isocell JN1



-  Šikovná 8MPx selfie kamera s trendy efekty



-  Funkce dynamického rozšíření paměti RAM (až o dalších 8 GB)



-  Možnost navýšení kapacity interního úložiště až o 1 TB (s microSD)



-  Boční čtečka otisků prstů & GPS se třemi navigačními systémy



-  Oblíbený port 3.5mm jack pro připojení klasických sluchátek



-  Velkokapacitní 5 180mAh baterie s úctyhodnou výdrží



-  Moderní operační systém Android 13 s podmanivou nástavbou DokeOS 4.0



 



 



V jednoduchosti spočívá mocná síla. Oscal Tiger 10. 



Subtilní profil, jen 8,75 mm, pozoruhodná výbava a zejména mimořádně atraktivní cenovka. Takový je Oscal Tiger 10, jehož dominantou je líbivá 6,56palcová HD+ obrazovka s věrnými barvami a výbornou responzivitou. Proměnlivá, až 90Hz obnovovací frekvence je zárukou výjimečně plynulého scrollování i čistého vykreslování graficky náročnějších animací, a to napříč jakýmikoliv činnostmi. Vyplujte na vlnách současných trendů a nechte se okouzlit neobyčejnými vizuálními standardy, které maximalizují zážitky ze sledování obsahu. Mobilní telefon Oscal Tiger 10 vyniká propracovaným designem s texturovanými liniemi a senzačně padne do ruky, takže si jeho každodenní používání prostě zamilujete.



 



 



Odhalte krásu všedních dní.



Sledujte nejnovější streamy a videa, surfujte internetem, poslouchejte oblíbenou muziku skrze 3.5mm jack port, hrajte hry nebo čtěte e-knihy. Činností, kterým se můžete na smartphonu Oscal Tiger 10 oddávat, je ohromné množství. Všechna data spolehlivě pojme rychlé 256GB úložiště, jehož kapacitu můžete pohodlně navýšit až o další 1 TB (s microSD kartou). Oscal Tiger 10 má v rukávu rovněž precizní GPS se třemi navigačními systémy, a nadto také disponuje funkcí pro dynamické rozšíření paměti RAM (až o dalších 8 GB). Pro ještě plynulejší multitasking a promptní přístup k aplikacím.



 



 





Blýskněte to. 



Zachyťte šlépěje času, všechny pomíjivé a drahocenné okamžiky, a staňte se vypravěči osobitých příběhů. Hlavní 50MPx HDR foťák Samsung Isocell JN1 doprovázený 2MPx bokeh čočkou, před vámi otevře brány do světa dokonalosti a precizního a věrného zaznamenání i těch nejdrobnějších detailů. Pořizujte fascinující scenérie s neuvěřitelným počtem 50 milionů fyzických pixelů. Krásná panoramata, umělecké portréty s decentně rozostřeným pozadím, emotivní momentky pořízené za pochodu i skvostné noční fotky. Vše, nač si jen vzpomenete. Milovníci selfies ocení v neposlední řadě stylovou 8MPx přední kameru s řadou trendy funkcí a líbivých efektů pro zkrášlení obličeje. Oscal Tiger 10 dává vaší kreativitě zelenou.



 



 



Objevte více. Oscal Tiger 10.



S chytrým mobilním telefonem Oscal Tiger 10 se můžete těšit na řadu svižných a multifunkčních vychytávek, které podstatně ušetří váš čas. Moderní operační systém Android 13 se zajímavou a intuitivní nástavbou DokeOS 4.0 vám zprostředkuje efektivní multitasking, snadný přístup k oblíbeným aplikacím, vylepšené animace s atraktivními vizuálními efekty i pokročilé plánování managementu energie. Smartphone Oscal Tiger 10 pracuje na bázi velkokapacitní 5 180mAh baterie, takže skýtá dostatek šťávy i na dva dny náročnějšího používání. A nabízí rovnou dvě metody odemykání a ochrany dat, konkrétně boční čtečku otisků prstů a funkci pro sken tváře.



 



 



 


Podobné zboží