K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • OSCAL C30 4/32 Shadow Black
  • MTOSOLC30X051_max_0.jpg

OSCAL C30 4/32 Shadow Black

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Oscal
Kód: TEOSCAL011
P/N: 6931548312857
Dostupnost: 5 kusů
1 996,75 Kč s DPH

 



OSCAL C30 4/32



 



-  6,5" HD+ (1 600 × 720 px) displej s jasem až 500 nitů



-  4jádrový procesor, 4 GB RAM a 32GB interní úložiště



-  Až 3 GB virtuální RAM navíc (vyhradí část interní paměti)



-  Možnost navýšení kapacity až o 256 GB pomocí microSD karty



-  5080mAh baterie s chytrými, úspornými algoritmy řízení spotřeby



-  Tři plnohodnotné sloty na 2× SIM kartu (Dual SIM) + 1× microSD kartu



-  Operační systém DokeOS založený na Androidu 12 s mnoha vylepšeními



-  12Mpx zadní + 5Mpx přední fotoaparát, užitečné a stylové efekty a režimy



-  Krásná barevná provedení a elegantní design (tloušťka 9,4 mm, hmotnost 193 g)



 



 



Velký displej v kompaktním těle.



Díky rozumně tenkým rámečkům padne telefon výborně do ruky, i když nabízí praktickou, velkou obrazovku, na které si vychutnáte multimédia, e-knihy, hry i aplikace. 6,5" IPS displej s rozlišením HD+ (1 600 × 720 px) pokrývá 87 % přední plochy telefonu a nabízí maximální jas až 500 nitů. Tenký profil s tloušťkou jen 9,4 mm, hmotnost pouhých 193 gramů a stylový, laserem vyrytý vzor na zádech. Ať už jste konzervativní, nebo preferujete odvážný design, určitě si z krásných barevných provedení hravě vyberete to, ve kterém vás Oscal C30 naprosto okouzlí. Jeho pořizovací cena je sice příznivě nízká, ale vzhled a zpracování jsou na vysoké úrovni.



 



 



DualSIM i větší úložiště – bez kompromisů.



U spousty telefonů si musíte vybírat, jestli použijete dvě SIM, nebo místo jedné vložíte paměťovou kartu. Oscal C30 naproti tomu nabízí plnohodnotnou zásuvku na tři karty – můžete do něj zároveň vložit dvě SIM karty (režim Dual SIM) a ještě microSD kartu, pomocí které se dá rozšířit 32GB interní úložiště až o 256 GB. Kombinace čtyřjádrového procesoru MediaTek a 4 GB RAM si hravě poradí s multitaskingem, tedy spuštěním více aplikací zároveň. Navíc, pokud máte dost volného místa v interním úložišti, mohou 3 GB posloužit jako virtuální rozšíření operační paměti, takže celková kapacita RAM naroste na 7 GB.



 



 



Krajinky, portréty i videohovory s rodinou.



12Mpx fotoaparát od Sony poslouží ke zvěčnění krásných okamžiků nebo k rychlému zaznamenání momentek. Přední, 5Mpx fotoaparát vám pak umožní videotelefonovat s rodinou, přáteli či kolegy. Telefon nabízí i pokročilé efekty, jako je zkrášlení tváře či rozostřené pozadí u portrétu (bokeh), nebo profesionální režim, kde si můžete nastavit parametry záběru.



 



 



Spolehlivá výdrž díky úspornému provozu.



Oscal C30 vás nenechá na holičkách. Jeho baterii s kapacitou 5080 mAh podporují geniální úsporné algoritmy, takže si místo věčného nabíjení můžete užít ještě více surfování po webu, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her i dalších mobilních aktivit. V telefonu najdete operační systém DokeOS 3.0 postavený na Androidu 12. Ten přináší užitečné funkce navíc, jako je ovládání jednoduchými gesty, inteligentní načítání aplikací nebo možnost zamknout rozložení ikon na ploše. Navíc můžete vybírat ze stylových motivů, díky kterým bude telefon dokonale ladit s vaší s osobností.



 



 


Podobné zboží