K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Nuki Keypad 2.0, kódový zámek

Záruka: 24 měsíců
Kód: ANUK002
P/N: 220931
Dostupnost: Není skladem
3 990,00 Kč s DPH

NUKI Keypad 2.0, kódový zámek



Klávesnice Nuki Keypad je připravena pro další skvělé rozšíření možností vašeho zámku Nuki Smart Lock. Nyní sebou nemusíte nic nosit, pouhým zadáním 6místného kódu, případně díky otisku prstu, bude vám i vašim hostům umožněn pohodlný přístup do domu – bez klíčů!




  • Elegantní design

  • Chytré rozšíření zámku Nuki Smart Lock

  • Správa klávesnice se provádí pomocí aplikace Nuki

  • Individuální přístupové kódy pomocí Nuki aplikace nebo Nuki webu (pouze ve spojení s bridge)

  • Do paměti každé klávesnice můžete uložit 20 otisků prstů a až 200 vstupních kódů




Bezpečně a pohodlně



6místné přístupové kódy a šifrovaná komunikace zaručují nejvyšší stupeň bezpečnosti. Váš domov zůstává stále perfektně chráněn před nevítanými hosty. Do každé klávesnice lze uložit až 200 různých přístupových kódů/20 otisků prstů. Každý uživatel dostane jeden individuální přístupový kód, takže v protokolu lze kdykoliv zjistit, kdo a kdy dveře otevřel.





 



Pořád po ruce



Chytrý telefon jste zapomněli doma nebo se vám vybila baterie? Žádný problém! Klávesnice je pořád tam, kde ji potřebujete mít – přímo u domovních dveří.



Dejte si digitální detox



Odpočiňte si od chytrého telefonu a vyjděte z domova s prázdnými kapsami. S klávesnicí Nuki je to bez problémů. Když se vrátíte domů, stačí šest číslic a dveře se jako kouzlem zase otevřou.




 



Klíčové vlastnosti:



Klávesnice pro zámek Nuki Smart Lock. Pohodlné odemknutí dveří pomocí 6místného kódu nebo otisk prstu. Bezproblémový přístup pro členy rodiny a přátelé bez klíčů nebo chytrého telefonu. Snadná instalace. Šifrovaná komunikace zaručují maximální bezpečnost. IP54. Rozměry: 118 mm x 29 mm x 21 mm, hmotnost: 90 g.



Podobné zboží