K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Nikon FTZ II Mount adaptér

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Nikon
Kód: DFNIC034
P/N: JMA905DA
Dostupnost: 3 kusy
5 590,00 Kč s DPH
Jediný bajonet. Nekonečná inspirace.

Svět objektivů NIKKOR. Nekonečné možnosti.

Objektivy s bajonetem Nikon F – snadné rozšíření možností fotoaparátů Nikon Z.

Adaptér bajonetu FTZ II druhé generace umožňuje komfortnější použití objektivů s bajonetem Nikon F na fotoaparátech Nikon Z. Vylepšená ergonomie nabízí dostatek prostoru pro komfortní umístění prstů při fotografování na výšku – i při použití rukavic. Bez ohledu na to, jaký objektiv s bajonetem Nikon F použijete, nedojde ke ztrátě kvality obrazu, a objektivy NIKKOR bez redukce vibrací (VR) získají novou úroveň ostrosti.

U objektivu s bajonetem Nikon F a redukcí vibrací se vestavěná detekce pohybu objektivu do stran a nahoru/dolů doplní ještě o detekci bočního náklonu (ve fotoaparátu). U objektivu s bajonetem Nikon F bez redukce vibrací se o redukci účinků pohybu do stran, nahoru/dolů a bočního náklonu stará fotoaparát.

Stovky objektivů s bajonetem Nikon F umožňují fotografování s automatickým řízením expozice. A objektivy s bajonetem Nikon F a vestavěným zaostřovacím motorem si navíc zachovávají plné schopnosti automatického zaostřování.

Plynulost a bezproblémovost se netýká jen ovládání. Adaptér bajonetu FTZ II má povrchovou úpravu v barvě koženkového polepu a perfektně tak spojuje vzhled vašich objektivů s bajonetem Nikon F a adaptéru. Vše dokonale ladí i s fotoaparáty Nikon Z.

Adaptér je odolný proti prachu a kapající vodě a obsahuje gumová těsnění bajonetu a ovládacích tlačítek a páček. A odolný a lehký tubus adaptéru z hořčíkové slitiny znamená, že jej můžete mít při sobě na všech vašich cestách.

Podobné zboží