K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED
  • Image1
  • Image1
  • Image1
  • Image1
  • Image1

Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Nikon
Kód: DFNIB118
P/N: JAA137DA
Dostupnost: 2 kusy
14 490,01 Kč s DPH

Objektiv formátu FX s pevnou klasickou ohniskovou vzdáleností 35 mm a vysokou světelností f/1,8.



Tento všestranný a lehký objektiv nabízející výkonnou kombinaci klasické ohniskové vzdálenosti a vysoké světelnosti je ideální pro pouliční fotografii a fotografování přírody a rozsáhlých krajin.



Ohnisková vzdálenost 35 mm umožňuje pořizovat nadčasové působivé snímky a vysoká světelnost f/1,8 nabízí krásnou reprodukci neostrých míst obrazu (bokeh) a brilantní snímky za nízké hladiny osvětlení. Objektiv vybavený optikou navrženou pro obrazové snímače s vysokým rozlišením a pozoruhodně přenosným tělem vám poskytne volnost pro brilantní zachycení nejrůznějších scén.



Vysoce světelný objektiv formátu FX s ohniskovou vzdáleností 35 mm(ekvivalent 52,5mm objektivu při použití na digitálních jednookých zrcadlovkách formátu Nikon DX): Nabízí středně širokoúhlou perspektivu, která je ideální pro pouliční fotografii a snímky přírody a krajiny.



Klasická estetika: Pořizování nadčasových, působivých snímků. Ohnisková vzdálenost 35 mm je vynikající volbou, pokud chcete zachytit okolní prostředí beze ztráty blízkého kontaktu s fotografovaným objektem.



Vysoká světelnost f/1,8: Umožňuje dosáhnout skvělé reprodukce neostrých míst obrazu (bokeh), výrazného oddělení objektu od pozadí, kratších časů závěrky, brilantních snímků za nízké hladiny osvětlení a jasného obrazu v hledáčku.



Vynikající optický výkon: Bodové zdroje světla jsou zobrazovány s minimální sagitální komou. Optická konstrukce obsahuje jeden optický člen ze skla s extrémně nízkým rozptylem světla a jeden asférický optický člen pro dosažení ostrých snímků s vysokou brilancí.



Snímky s vysokým rozlišením: Objektiv je navržen pro použití s moderními obrazovými snímači s vysokým rozlišením a nabízí vysokou brilanci a kontrast obrazu v celém obrazovém poli pro získání špičkových snímků a HD videosekvencí.



Kompaktní a lehké provedení: Objektiv je výrazně lehčí a kompaktnější než jeho profesionální verze. Nabízí přenosnost, kterou potřebujete.



Ultrazvukový zaostřovací motor (SWM): Pro tiché a přesné automatické zaostřování.



Nejkratší zaostřitelná vzdálenost: 0,25 m.






Podobné zboží