K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Niceboy RAZE Supersonic reproduktor

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Niceboy ®
Kód: RENIC016
P/N: RAZE-Supersonic
Dostupnost: 2 kusy
899,01 Kč s DPH
Niceboy RAZE Supersonic reproduktor

Niceboy RAZE Supersonic je bezdrátový reproduktor s úžasným zvukem o síle 16W, který vás nadchne. Na jedno nabití poskytne až 15 hodin hudby. Jeho odolné zpracování zaručuje, že vydrží i náročné povětrnostní podmínky. Kromě toho nabízí široké možnosti přehrávání - můžete ho připojit bezdrátově přes Bluetooth, nebo využít vstup pro micro SD kartu a flash disk. A pokud máte zařízení s AUX jackem, můžete ho připojit přímo pomocí přiloženého kabelu. A nezapomeňme na integrované FM rádio pro poslech oblíbených rozhlasových stanic.

Dokonalý zvuk, který vás ohromí
Niceboy RAZE Supersonic je bezdrátový reproduktor s výkonem 16 W, který vám dodá silný a intenzivní zvuk. Díky využití inovativní audio technologie MaxxBass dokáže reproduktor nabídnout vyvážený a propracovaný zvuk bez zkreslení. Tato technologie analyzuje zvukový signál a inteligentně jej zpracovává, což výrazně zlepšuje basové frekvence, které dodávají hudbě hloubku a sílu a poskytují intenzivnější zvukový zážitek. Reproduktor je osazen i funkcí True Wireless Stereo (TWS), která umožňuje propojit dva reproduktory a poslouchat hudbu v ještě lepší kvalitě.

Připraven na jakékoliv dobrodružství
Niceboy RAZE Supersonic je nejenom zvukovým fenoménem, ale také se pyšní odolným provedením, které je ideální pro cestování. Reproduktor je vybaven voděodolným krytím IPX6, které ho chrání před vodou a stříkajícími kapkami, takže se nemusíte bát používat ho venku nebo u bazénu. Navíc, pogumované hrany reproduktoru poskytují zvýšenou ochranu před nárazy a pády, což zajišťuje, že váš reproduktor zůstane v pořádku i při náročnějším zacházení. S Niceboy RAZE Supersonic si tak můžete užít svou oblíbenou hudbu a zároveň si být jistí, že váš reproduktor je připravený na jakoukoliv výzvu, před kterou ho postavíte.


Klíčové vlastnosti:
Bluetooth reproduktor v kompaktním provedení
• výkon 16 W
• hudba přes Bluetooth
• příjem hovorů
• technologie MaxxBass pro mohutný zvuk a výrazné basy
• odolnost IPX6
• výdrž baterie až 15 hod
• FM rádio
• možnost propojení dvou reproduktorů s funkcí True Wireless

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.490
Výška (cm): 12.00
Šířka (cm): 9.50
Hloubka (cm): 9.50

Podobné zboží