K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

myPhone HALO C Senior, černý

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: CPA Halo
Kód: TECPA027
P/N: TELMYSHALOCBK
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
990,00 Kč s DPH
SKVĚLÝ DISPLEJ
2,2” barevný displej, uživatelsky přívětivé menu a čitelné písmo usnadňují ovládání telefonu Halo C. Výsledkem je, že telefon zajišťuje spokojenost uživatele a záruku kontaktu s blízkými.



POHODLNÁ KLÁVESNICE
Telefon má skvělou velikost do jedné ruky a velká tlačítka zaručují mimořádný komfort. Halo C disponuje Braillovým písmem na tlačítkách.

NADČASOVÝ STYL
myPhone Halo C se vyznačuje nadčasovým ergonomickým a elegantním pouzdrem. Kovový rám mu dává prestižní vzhled a také zvyšuje jeho pevnost a dále jej chrání před jakýmkoli pádem.



DLOUHÁ PROVOZNÍ DOBA
Baterie s kapacitou až 1900 mAh zaručuje až 10 hodin nepřetržitého hovoru. Nyní můžete zapomenout na nabíječku na několik dní a telefonovat dle libosti.

FOTOKONTAKTY A FOTOAPARÁT
myPhone Halo C je vybaven fotoaparátem, díky které zachytíte nejdůležitější okamžiky. Přiřaďte fotografie vašich přátel ke kontaktům a užijte si jejich blízkost.



NABÍJECÍ STOJÁNEK
Nabíjení telefonu je velmi snadné. Nyní, abyste ho mohli používat déle, vložíte telefon zpět do nabíjecího stojánku. Sada obsahuje také tradiční nabíjecí adaptér.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE
Displej (úhlopříčka): 2,2", TFT
Rozlišení displeje: 176 x 220 px
Podpora paměť. karet: microSD až do 16 GB
GSM: 2G 850/900/1800/1900 MHz
Rozhraní: micro USB
Bluetooth: ano
Dual SIM: ano
Kamera: 0,3 Mpx
Baterie: 1900 mAh
Doba hovoru: až 10 hodiny (v závislosti na síti)
Pohotovostní režim: až 340 hodin (v závislosti na síti)
Rozměry: 120 x 57.8 x 14.2 mm

Podobné zboží