K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Microsoft Windows 11 Pro, CZ 64bit USB

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Microsoft
Kód: SWMI860
P/N: HAV-00178
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
5 396,60 Kč s DPH
Windows 11 obsahuje nové aplikace a funkce spolu se známými oblíbenými položkami. Pomocí následujících nástrojů můžete začít se vším, co potřebujete pro práci a hraní.
Na počítači s Windows 11 se dozvíte o dotykových gestech, klávesových zkratkách a o tom, jak si počítač přizpůsobit

Požadavky na systém
Procesory/procesory (centrální procesorové jednotky): 1 Ghz nebo rychlejší s 2 nebo více jádry a zobrazují se v našem seznamu schválených procesorů. Procesor v počítači bude hlavním určujícím faktorem pro spuštění Windows 11. Rychlost hodin (požadavek na 1 Ghz nebo rychlejší) a počet jader (2 nebo více) jsou vlastní návrhu procesoru, který byl vyroben, a nepovažují se za upgradovatelné komponenty.
PAMĚŤ RAM: 4 GB. Pokud má váš počítač méně než 4 GB paměti, někdy existují možnosti upgradu, abyste získali další paměť RAM.
Storage: 64 GB nebo větší úložné zařízení.
Firmware systému: Rozhraní UEFI (pro rozhraní Unified Extensible Firmware Interface, moderní verzi systému PC BIOS) a možnost zabezpečeného spuštění.
Čip TPM:Čip TPM(Trusted Platform Module) verze 2.0.
Grafická karta: Kompatibilní s rozhraním DirectX 12 nebo novějším s ovladačem WDDM 2.0.
Zobrazení: Displej s vysokým rozlišením (720p), který je diagonálně větší než 9", 8 bitů na barevný kanál.
Připojení k internetu a účty Microsoft: Windows 11 home edition vyžaduje připojení k internetu a účet Microsoft k dokončení nastavení zařízení při prvním použití.

Podobné zboží