K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Marvo HG8901, sluchátka s mikrofonem, ovládání hlasitosti, černá, USB

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Marvo
Kód: MAR51
P/N: HG8901
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
365,42 Kč s DPH
Herní sluchátka Marvo HG8901

Neunikne vám ani krůček
Se sluchátky Marvo HG8901 téměř ucítíte na svých uších každý zvuk, ať už během herní pařby nebo jen při poslechu hudby - nic vám už neunikne.

Kvalita v herním provedení
Jedinečný design sluchátek s pevnou vystuženou konstukcí zaručí správný herní zážtek. Kvalitní 50 mm membrány s citlivostí 119 dB přinesou vynikající zvukový zážitek, během kterého uslyšíte každý tón. Všesměrový mikrofon zachytí každé vaše slovo, takže se výborně hodí ke každodennímu hlasovému chatu a dovede váš tým k vítězství v týmových hrách.

Komfort zaručen
Uzavřený design sluchátek dobře izoluje od okolního světa, takže se dočkáte nerušeného poslechu. Jemné náušníky a nastavitelná čelenka zaručí komfort po celou dobu používání sluchátek. Rainbow podsvícení sluchátek, dodá tu správnou herní atmosféru. Navíc integrované ovládání hlasitosti.

Síla v jednoduchosti
Klasické herní provedení bez nadbytečných ostrých a přehnaných tvarů, u kterých se uzavřený design postará o to, aby se každá nota dostala přímo a pouze k Vám. Komfortní náušníky a nastavitelná čelenka s polstrováním zaručí absolutní pohodlí i po dlouhých hodinách hraní.

Vlastnosti
* Zvuk: Stereo
* Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
* Průměr reproduktoru: 50 mm
* Impedance reproduktoru: 32 ?
* Citlivost reproduktoru: 119 ± 3 dB
* Typ mikrofonu: všesměrový
* Velikost mikrofonu: 6 x 5 mm
* Citlivost mikrofonu: -38 dB ± 3 dB
* Podsvícení: rainbow
* Připojení: 2 x 3.5 mm jack, USB (podsvícení)
* Délka kabelu: 2,1 m
* Váha: 341 g

Podobné zboží