K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Manfrotto Pro Light Camcorder Case 195N for PXW-FS

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Fomei
Kód: DFMABR015
P/N: MB PL-CC-195N
Dostupnost: Není skladem
5 190,01 Kč s DPH
Kompaktní brašna pro videokamery fotografů na cestách. Pro Light 195N pro stvořena pro profesionální kamery jako jsou Sony PXW-FS7 a VDLSR. Je ideálním řešením pro práci profesionálních fotografů. Vnější plášť je vyroben z vysoce kvalitní, netrhající se nylonové tkaniny, která odpuzuje vodu, s kovovým rámem, pěnovým polstrovaným systémem pro ochranu kamery (CPS), který absorbuje otřesy. Díky tomu je brašna spolehlivým, odolným a praktickým kouskem v každé situaci.


Vstup na zip odkrývá přepážky Manfrotto Flexi, které nejenže přispívají k redukci otřesů a vibrací, ale také se ohýbají tak, aby vyhovovaly přesně vašemu vybavení. Oblast objektivu je chráněna polštářkem. K dispozici je i rozšiřitelná kapsa na větší předměty i kapsa pro vaše další náležitosti umístěná po celé délce brašny.


Přenášení brašny je hračkou, a to díky třem rukojetím a polstrovanému odnímatelnému ramennímu popruhu. Navíc je brašna dostatečně univerzální, aby vyhovovala celé řadě kamer a zařízení, včetně nejnovějších modulárních videokamer (jako je například SONY PXW-FS7, NEX-FS700R, SONY PMW-350 nebo video DSLR -Canon EOS 1DC, 5D mark III).

Podobné zboží