K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech Zone Wired Teams

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: ZSLO057
P/N: 981-000870
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
2 630,54 Kč s DPH
Náhlavní souprava USB je vybavená prémiovými audio měniči a mikrofonem s potlačením šumu. Uslyšíte a bude vás dobře slyšet díky kabelové náhlavní soupravě speciálně navržené pro rušná open-space pracoviště. Souprava Zone Wired,připravená pro firemní použití ihned po vybalení,je certifikovaná pro open-space kanceláře. Mikrofon s potlačením šumu izoluje váš hlas od hluku okolo vás,přičemž díky 40mm audio měničům budou vaše hovory a hudba znít skvěle. Díky integrovaným ovládacím prvkům máte funkce hovoru při ruce,a adaptéry USB-C a USB-A zajišťují kompatibilitu plug-and-play. Souprava Zone Wired je navíc dokonale pohodlná pro celodenní použití.

Kabelová souprava pro firmy
Uslyšíte a bude vás dobře slyšet díky kabelové náhlavní soupravě speciálně navržené pro rušná open-space pracoviště. Souprava Zone Wired,připravená pro firemní použití ihned po vybalení,je certifikovaná pro open-space kanceláře. Mikrofon s potlačením šumu izoluje váš hlas od hluku okolo vás,přičemž díky 40mm audio měničům budou vaše hovory a hudba znít skvěle. Díky integrovaným ovládacím prvkům máte funkce hovoru při ruce,a adaptéry USB-C a USB-A zajišťují kompatibilitu plug-and-play. Souprava Zone Wired je navíc dokonale pohodlná pro celodenní použití.
Čistý zvuk při hovorech a hudbě
Souprava Zone Wired disponuje měniči o velkorysé velikosti 40 mm pro reprodukci ryzí radosti do vašich uší. Výrazné basy,ostré vysoké frekvence a neuvěřitelně nízké zkreslení přináší celkově uspokojivý zvuk,ať už během videohovoru,poslechu hudby nebo přepínání mezi nimi. Nebojte se a vytvořte si svou audio bublinu podle vlastních pravidel pomocí kabelové náhlavní soupravy,která zní skvěle i na těch nejrušnějších open-space pracovištích.
Bude vám rozumět,bez rušení
Open-space pracoviště jsou často hlučná prostředí,ať už přímo na místě nebo pro ty,se kterými si povídáte na druhém konci linky. Souprava Zone Wired řeší potíže s okolním hlukem využitím technologie duálního mikrofonu s potlačením šumu,která precizně potlačuje rušivé hluky,jako jsou stisky kláves,hovořící osoby a šum vzduchotechniky a ventilace do vzdálenosti 60 cm. Izolací vašeho hlasu od okolního akustického šumu vám tato náhlavní souprava s certifikací pro open-space kanceláře1 zajistí dokonalé čisté hovory a videokonference.
Stylová kooperace
Souprava Zone Wired je lehká,stylová a navržená pro celodenní používání. Hlavový most z nerezavějící oceli s teflonovou vrstvou disponuje silikonovým polstrováním a náušníky z paměťové pěny,které zajišťují pohodlné usazení po celý den. Kabel díky opletu disponuje spolehlivou mechanickou pevností,odolává zamotání a je barevně tečkovaný pro moderní,profesionální vzhled.
Obsah balení
Logitech Zone Wired MSFT Teams
Cestovní brašna

Podobné zboží