K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Logitech Wireless F710 (940-000145)
  • obr. 1
  • obr. 2
  • obr. 3
  • obr. 4
  • obr. 5

Logitech Wireless F710 (940-000145)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: JOLO013
P/N: 940-000145
Dostupnost: 5 kusů
1 117,00 Kč s DPH
Logitech Wireless Gamepad F710, vibrace, 2,4 GHz
PN: 940-000145

Důvody pro nákup
Ovladač Logitech® Wireless Gamepad F710 – s vibrační odezvou se dvěma motory pro vaše PC hry, bez kabelů, které by vám mohly překážet.

Výhody pro zákazníka
Bezdrátová technologie 2,4 GHz využívá k propojení nenáročný nanopřijímač, který je tak malý, že jej stačí vložit do portu USB v počítači a nechat jej tam (dokonce i u notebooků). Získáte tak rychlý přenos dat, prakticky bez prodlev, výpadků nebo rušení.
Díky široké herní podpoře lze ovladač Logitech® Wireless Gamepad F710 snadno nainstalovat a používat ve vašich oblíbených hrách – ať už v těch starších nebo v současných žhavých titulech.
Pomocí programu Profiler můžete (pro účely her, které gamepady nepodporují) gamepad naprogramovat, aby prováděl akce podobně jako klávesnice a myš*.
Díky dvěma vibračním motorům ucítíte ve hrách s podporou vibrační odezvy každý náraz, srážku a výbuch – váš zážitek tak bude realističtější a více pohlcující.
Standardní rozložení ovládacích prvků, na které si nebudete muset zvykat, s naprosto stejnými tlačítky jako na ovladačích herních konzolí.

Nebudou vám překážet žádné kabely. Ovladač Logitech® Wireless Gamepad F710 využívá výkonné a spolehlivé bezdrátové propojení o frekvenci 2,4 GHz. Díky vibrační odezvě se dvěma motory navíc ucítíte každý náraz, srážku a výbuch. Díky různým režimům nastavení lze přenést oblíbený styl ovládání herních konzolí na PC, navíc s širokou podporou velkého množství her. Pomocí programu Profiler budete moci gamepad nastavit, aby prováděl akce podobně jako klávesnice a myš*. Navíc díky klasickému provedení ovladače se budete moci snadno soustředit na hru. Jedinečné pohyblivé provedení směrového ovladače jej činí citlivějším na rychlé změny směru. Pogumované úchyty vám hraní ještě zpříjemní.
* Vyžaduje instalaci softwaru.

Obsah balení:
Gamepad
Nenáročný nanopřijímač
2 baterie typu AA
Prodlužovací kabel k přijímači
CD se softwarem
Uživatelská dokumentace
Dvouletá záruka a plná podpora produktu od výrobce

Podobné zboží