K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech MX Master 3S For Mac Performance Wireless Mouse, Space grey

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: MYLO291
P/N: 910-006571
Dostupnost: 5 kusů
3 226,59 Kč s DPH
IKONA. INOVOVÁNO NA MÍRU PRO MAC.
Seznamte se s MX Master 3S for Mac – ikonickou inovovanou myší. Kompatibilní s macOS, iPadOS1Základní funkce zařízení budou podporovány bez softwaru pro jiné operační systémy než Windows a macOS a budou bez problémů integrovány do ekosystému Apple kvůli výkonu, s barvami inspirovanými Mac, tichými kliknutím a 8K DPI senzor pro sledování na skle2Minimální tloušťka skla 4 mm.

PŘESNOST NA PIXEL SE SLEDOVÁNÍM 8K DPI
Myš MX Master 3S for Mac je vybavena naším nejpřesnějším senzorem všech dob, s přesností a odezvou nové generace.

Pracujte na monitorech s velkým rozlišením s optickým snímačem s rozlišením 8 000 DPI s přesností na pixely, který sleduje prakticky kdekoli – dokonce i na skle3minimální tloušťka skla 4 mm. Upravte svou citlivost sledování v Logi Options+4Vyžaduje software Logi Options+, který je k dispozici pro Windows a macOS na adrese https://www.logitech.com/software/logi-options-plus.html a nastavte si ji jako preferenční.

POHODLÍ A TICHÁ KLIKÁNÍ
Tvořte a pracujte se stejnou odezvou při kliknutí, avšak nižší hlučností. Funkce tichého klikání přináší uspokojující, jemnou hmatovou odezvu, s hlukem kliknutí sníženým o 90 %5Ve srovnání s modelem MX Master vykazuje myš MX Master 3S o 90 % nižší hladinu akustického hluku kliknutí levým a pravým tlačítkem, měřeno na vzdálenost 1 m..

S ikonickým profilem tvarovaným pro vaši ruku uvede jedinečný úhel náklonu myši MX Master 3S vaši paži do přirozenější polohy pro lepší pohodlí.

PROCHÁZENÍ 1000 ŘÁDKŮ ZA SEKUNDU
Funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed je dostatečně přesná pro zastavení s přesností na pixel a dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř neslyšná.

Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte – avšak neslyšíte.

Podobné zboží