K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech Headset G733 LightSpeed, bezdrátová RGB - bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: ZSLO067
P/N: 981-000883
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
3 690,01 Kč s DPH
Bezdrátová technologie LIGHTSPEED vám zajistí dlouhou dobu životnosti baterie a spolehlivost bezdrátového připojení na vzdálenost 20 metrů. Hrajte bez rizika,že se zamotáte do kabelů. Uvolněte se a ponořte do hry,hudby,filmu nebo jakékoli jiné zábavy. Buďte volní a hrajte ve svém stylu.
Rozsviťte je
Přibližně 16,8 mil. barev a dvě zóny pro přizpůsobení podsvícení zcela dle vašich představ. Přizpůsobte si barvy,vizualizujte audio,staňte se součástí vašeho herního světa - nebo si jen náhodně pohrajte s předvolbami a vlastními animacemi.
Pohlcující zvuk
Ponořte se do hry více než kdy dříve díky prostorovému zvuku DTS Headphone:X 2.0.
Ultranízká hmotnost
Souprava je velmi lehká a závěsný pásek díky své konstrukci zmírňuje a rozprostírá váhu,díky čemuž budete moci hrát,jako byste na hlavě žádnou soupravu neměli.
Přizpůsobí se vám
Dvouvrstvá paměťová pěna se jemně přizpůsobí vaší hlavě a konturám vašeho obličeje. Redukuje tlakové body a poskytuje dlouhodobé pohodlí při dlouhých herních akcích. Měkký a nastavitelný závěsný hlavový pásek zajistí,že vám souprava dobře padne.
Obsah balení
Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset
Bezdrátový přijímač,napájecí kabel USB-C/USB-A

Podobné zboží