K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • LOGITECH HD Webcam C920e
  • C910
  • C910_2

LOGITECH HD Webcam C920e

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: DGLO098
P/N: 960-001360
Dostupnost: 5 kusů
2 190,01 Kč s DPH
V dokonalém záběru
Kamera C920e je ideální pro zobrazení jednotlivců v dobře vyváženém záběru. Díky fixnímu 78° zornému poli zobrazuje kamera uživatele a prostředí okolo něj v dobře vyváženém záběru,přičemž zbývá dostatek prostoru pro vizuální sdílení projektů a ostatních zájmových objektů.
Aktivace mikrofonů v případě potřeby
Kamera C920e je vybavena dvěma integrovanými všesměrovými mikrofony,které lze snadno aktivovat pomocí aplikace Logi Tune Desktop. Po jejich aktivaci budou mikrofony optimalizovány za účelem čistého snímání zvuku na vzdálenost až jednoho metru.
Automatické ostření záběru
Integrovaná funkce autofocus v rozlišení HD zajistí,že váš obraz bude během videohovorů dokonale ostrý. Ve spolupráci s automatickou korekcí osvětlení disponuje kamera C920e optikou,pomocí které budete při všech vašich videokonferencích vypadat skvěle.
Univerzální možnosti upevnění
Upevněte webovou kameru kamkoli,kde se to hodí:na obrazovku,notebook či stůl. Kamera C920e je vybavena robustním,nastavitelným klipem,který lze snadno upevnit na libovolný notebook nebo externí monitor.
Odnímatelná krytka objektivu
Webová kamera C920e je vybavena odnímatelnou krytkou,jejíž vyklopením nebo sklopením lze zakrýt nebo odkrýt objektiv. Prostým pohledem na krytku se tak spolehlivě přesvědčíte,zda může objektiv snímat prostor či ne.
Obsah balení
Logitech C920e
Kabel USB - 1.5 m
Kryt pro ochranu soukromí,upevnění svorkou

Podobné zboží