K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech G Saitek X52 Pro Flight Control System

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: JOLO024
P/N: 945-000003
Dostupnost: 1 kus
5 246,81 Kč s DPH
X52 Professional H.O.T.A.S. je plně integrovaný,praktický letecký ovladač s plynem a ovládací pákou. Byl účelově navržen,aby splnil či převýšil očekávání nejlepších pilotů vesmírných a leteckých simulátorů. Vylepšený multifunkční displej LCD zobrazuje herní data v reálném čase,přesný centrovací mechanismus se dvěma pružinami je vybaven kovovým kuželem,a na důkaz pokroku se ovladač pyšní skvělým designem s vylepšenými materiály.



Realistické podsvícení a herní data
Podsvícená klíčová tlačítka na páce a plynu umožní jejich snazší identifikaci v situacích,kdy není času nazbyt. Vylepšený displej LCD s nastavitelným podsvícením vám poskytne rychlý přehled o konfiguraci tlačítek,a možnost si zobrazit a reagovat na podněty z vysílačky ve hře u nejrozšířenějších leteckých simulátorů,např. FSX,X-Plane,Prepar3D.
Pružiny s konstantní silou
Vysoce přesný centrovací mechanismus zajistí,že joystick se při puštění vždy snadno vrátí do středové polohy. Bezkontaktní technologie na osách X a Y zvýší přesnost ovládání a zároveň navýší odolnost. Odpor páky se při pohybu od středové pozice zvyšuje.
Otočné regulátory odporu a zarážky
Progresivní funkce jednotky plynu zkvalitňují odezvu letounu. Zarážky (fyzické značky ukazující,kde dojde k aktivaci určité akce) usnadňují ovládání volnoběhu,přídavného spalování a brzdicích motorů vašeho stroje.
Ergonomie na míru
Systém nastavení rukojeti v pěti pozicích přizpůsobí ovladač vašemu stylu úchopu a velikosti ruky. A pro dosažení maximálního pohodlí při vašich epických letech je páka joysticku vybavena konturami,do kterých zapadnou vaše prsty.

Podobné zboží