K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech G Pro X Superlight, bílá

Záruka: 36 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: MYLO252
P/N: 910-005942
Dostupnost: 3 kusy
3 803,76 Kč s DPH
Logitech G Pro X Superlight
Odstraňte všechny překážky z vaší cesty k vítězství s nejlehčí a nejrychlejší PRO myší společnosti Logitech. Nová, oblíbená myš profesionálních esportovců, váží méně než 63 gramů a poskytuje skluz téměř bez tření.

Design vyvinutý s profesionálními hráči
Technologie Lightspeed
Ultra lehký design
Senzor HERO 25K
Nula přidaných PTFE

Jako výsledek pokračující spolupráce společnosti Logitech s vrcholovými esportovci je Pro X Superlight sestrojena s jediným cílem. Vytvořit nejlehčí PRO bezdrátovou herní myš, při zachování kvality, strukturální integrity a profesionálních standardů, které Logitech G dodává. Získejte první místo rychleji než kdy dříve.

Společnost Logitech přináší svou, v současnosti nejlehčí PRO myš. Pro X Superlight je inženýrským průlomem, který dosahuje hmotnosti méně než 63 gramů, což je o téměř 25% méně, než standardní PRO bezdrátová myš. Bylo jí dosaženo díky pečlivému inženýrství, jež vytvořilo extrémní redukci hmotnosti bez kompromisů na výkonu.

Nesoustřeďte se na nic jiného než výhru s Lightspeed. Inovativní, bezdrátovou technologií profesionální úrovně společnosti Logitech, která vám dodá perfektní odezvu a robustní připojení.

Logitech G exkluzivní HERO 25K senzor poskytuje bezkonkurenční preciznost, rychlost a konzistenci. Pro X Superlight přináší extrémní přesnost a ultra jemné ovládání, pro plnou důvěru. Obzvláště během intenzivních momentů, kde setina vteřiny může rozhodnout mezi vítězstvím a prohrou.

Hladký povrch zajistí hráčům neuvěřitelné propojení s hrou. Nula přidaných PTFE vám zajistí přesnost nejvyšší kvality.

Jedná se o vysoce kvalitní a lehkou herní bezdrátovou myš. Výdrž baterie je až 70 hodin. Poskytuje rozlišení 100 - 25 400 DPI a frekvenci odezvy 1 ms. Má 5 tlačítek. Disponuje vestavěnou pamětí a senzorem HERO 25K. Její hmotnost je menší než 63 g.

Podobné zboží