K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

LAMAX X7.1 Naos - akční kamera

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Lamax
Kód: ACDOD013
P/N: 8594175351989
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Nativní 2,7K video, 2" LCD displej, náramkový dálkový ovladač, 23 ks příslušenství v balení, 4K time-lapse, WiFi, fotografie až 16MPx.

1 890,00 Kč s DPH
ACDOD013

LAMAX X7.1 Naos - akční kamera



Nativní 2,7K 30fps video, Full HD 60fps, 4K time-lapse video, náramkový dálkový ovladač, integrovaný 2" LCD displej, zpomalené záběry bez postprodukce, WiFi a mobilní aplikace, fotografie až 16MPx, sériové foto, úhel záběru až 170°, 23 ks příslušenství v balení, vodotěsnost až do 30 m



Kamera LAMAX X7.1 Naos umožňuje každému natáčet vysoce kvalitní video včetně oblíbených filmových technik jako časosběr nebo zpomalené záběry. X7.1 Naos pořizuje dokonale ostrý obraz s maximem detailů v nativním rozlišení až 2,7K, tedy čtyřnásobku oproti obvyklé kvalitě HD. Působivé časosběrné video můžete pořídit přímo v kameře bez potřeby dalšího zpracování. Pro umocnění zážitku kamera zaznamenává v časosběrném režimu snímky v ultravysokém rozlišení 4K.



K zachycení jedinečných záběrů stačí jednoduše stisknout spoušť. Ve fotografickém režimu se sériovým snímáním zachytíte celý průběh rychlé akce jako řadu snímků. V režimu zpomaleného záznamu (slow motion) si budete moci vychutnat nebo analyzovat každý detail pohybu.



Kamera LAMAX X7.1 Naos dává volný prostor vaší kreativitě. V základním balení dostanete 23 kusů příslušenství, pomocí něhož kameru upevníte téměř kamkoli – na svoji výstroj, na různé povrchy a předměty – a s nímž se můžete vydat i do extrémních prostředí. Ochranné pouzdro chrání kameru proti nárazům a udržuje ji v suchu a bezpečí až do hloubky 30 metrů. A s pomocí náramkového dálkového ovladače nebo aplikace v mobilním telefonu nebo tabletu můžete kameru ovládat i na dálku.





Podobné zboží