K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Láhev G21 na smoothie/juice, 650 ml, růžová

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: G21
Kód: AG21PS002
P/N: G21
Dostupnost: 2 kusy
199,00 Kč s DPH
Láhev G21 na smoothie/juice, 650 ml, růžová

Mějte své smoothie nebo čerstvou šťávu s sebou. Vždy a všude!

Ať jste aktivní sportovci, nebo jenom rádi žijete zdravě, vezměte si smoothie do fitka, do práce nebo na výlet do přírody. Domácí smoothie vás osvěží jak na festivalu s kamarády, tak i v dlouhém zamračeném dni, kdy potřebujete dobít baterky.

Jednoduše si připravte svůj nejoblíbenější recept, smoothie nalijte do láhve G21 a vyrazte.

Zdravá a osvěžující láhev

Plastová láhev je vyrobena z kvalitního materiálu, který neobsahuje škodlivou látku BPA. Je dokonale navržená, aby se příjemně držela. Povrch je sametově hladký a budí dojem námrazy, která dodává pocit neustále oroseného smoothie.

Na první pohled vás okouzlí její jednoduchý design. A co teprve její lehkost.
Snadno ji vezmete v batohu, kabelce nebo vložíte do držáku na kole.

Skvělé vychytávky

Láhev má důmyslné uzavírání a těsnění. Fakt, teď už z ní opravdu nic nevyteče! Pít z láhve G21 je velice pohodlné. Po odjištění pojistky a zmačknutí tlačítka se láhev sama otevře a uhasí vaši žízeň. Navíc se nemusíte bát, že by se víčko vracelo a překáželo vám v pití. Při otevření láhve je víčko v kloubu zajištěno gumičkou, která je drží ve stejné poloze po celou dobu, co pijete.

Další skvělou vychytávkou této láhve je praktické poutko. Když se vydáte na procházku, brusle či kolo, nemusíte držet láhev v ruce. Pásek s láhví si dáte jednoduše na ruku, nebo přivážete k batohu a vyrazíte za sportovní zábavou.

Láhev G21 si zamilujete, bude vaším společníkem všude, kam půjdete.

Podobné zboží