K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

LaCie Rugged Mini 4TB USB 3.0

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Lacie
Kód: HDLA072
P/N: LAC9000633
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Nový externí disk LaCie Rugged Mini disponuje kapacitou 4 TB, špičkový, kompaktní a nadčasový design, rozhraní USB 3.0 a poskytuje vašim datům ten nejvyšší komfort a bezpečí.
5 164,89 Kč s DPH
HDLA072
LaCie Rugged Mini 4TB USB 3.0

Tento externí disk LaCie Rugged Mini o kapacitě 4 TB je horkou novinkou na trhu. Spolehlivě poskytne vašim datům bezpečí a díky rozhraní USB 3.0 také jejich rychlý přenos. Běžné kapacity pevných disků jsou v mnoha případech nedostačující a tento externí disk je výborné rešení pro uložení velkého množství dat jakými jsou například filmy, hry, fotogalerie atd.

Externí disk oslňuje svým jedinečným a atraktivním designem v oranžové barvě. Disk v sobě kloubí eleganci i praktičnost a tak stává ideálním řešením i na cesty. Díky svým miniaturním rozměrům se vejde úplně všude!

LaCie Rugged Mini je vybaven ochranným gumovým obalem, který spolehlivě chrání hardware disku a tím i vaše data. Disk odolá mechanickému poškození, ale i deští či zvýšenému tlaku a navíc jednoduše odvádí teplo. Tím se samozřejmě prodlužuje životnost externího disku.

Obrovskou výhodou proti starším externím diskům je také rozhraní USB 3.0. Pomocí tohoto rozhraní dochází k přenosu dat podstatně rychleji, než u jiných rozhraní. Ve srovnání s klasickým USB 2.0 je novinka až 4x rychlejší. Ušetříte tak mnoho času při zálohování dat či jejich sdílení s přáteli.

Tento externí disk LaCie Rugged Mini patří mezi ty nejlepší, které najdete na trhu. Vyniká exklusivním a miniaturním designem, který je atraktivní a zároveň ochraňuje hardware disku. Kapacita disku je 4 TB a přenos dat probíhá přes ultra rychlé USB 3.0 rozhraní. Pomocí aplikace lze provádět automatické zálohy vašich dat a díky LaCie Private-Public softwaru budou vaše data pouze důvěrná. Velkou výhodou je také až 40% úspora energie.

Kapacita: 4000 GB
Typ disku [3,5"HDD, 2,5"HDD, SSD, hybrid] : 2,5"HDD

Rozhraní: USB 3.0
Přenosová rychlost:

USB 3.0: 5 Gb/s
USB 2.0: 480 Mb/s
Počet otáček: 5400 RPM

Rozměry [V x D x Š]: 86 x 135 x 26 mm
Hmotnost: 342 g

Záruka: 2 roky

Další vlastnosti:

AES 256-bit šifrování
Obsahuje: disk, odnímatelný obal, připojovací kabel, instalační průvodce

Podobné zboží