K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Krups EA810B70 espresso

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Krups
Kód: AKEA810B
P/N: EA810B
Dostupnost: Není skladem
5 569,01 Kč s DPH
KRUPS EA810B70 Essential Espresso

Plně automatický kompaktní kávovar s parní tryskou pro přípravu cappuccina. Krups EA810B70 Essential Espresso disponuje ovládacím panelem s LED kontrolkami pro jednoduché ovládání, kovovým kónickým mlýnkem se 3 stupni nastavení hrubosti mletí a 10,7litrovou vyjímatelnou nádobou na vodu. Nastavit si můžete hrubost mletí, teplotu vody a objem nápoje přesně podle vaší chuti.

Praktické funkce
Jak již bylo naznačeno v úvodu, tento automatický kávovar umí připravit několik typů kávových specialit, což vyžaduje některé specifické konstrukční prvky. Například výškově nastavitelné trysky, pod něž lze vložit různě vysoké šálky bez rizika znečištění okolí. Trysky jsou k dispozici hned dvě, takže můžete připravovat dvojici nápojů zároveň. Potěší také přítomnost parního pěniče mléka, který vám jistě přijde vhod při šlehání pěny do latte či cappuccina. Pomyslnou třešničkou na dortu je potom paměť pro uložení oblíbených nápojů.

Snadné používání
Kávovar je vybaven integrovaným mlýnkem z prvotřídní oceli, takže se nemusíte zaobírat mletím zrn – přístroj vše udělá přímo před přípravou daného nápoje ve svých útrobách. Ovládání jednotlivých funkcí je řešeno pomocí několika tlačítek a otočného voliče.

Nádoba na kávová zrna
I přes kompaktní rozměry vás kávovar nebude omezovat. Nádoba na vodu dosahuje objemu 1,7 l a do nádoby na kávová zrnka lze vložit až 260 g vaší oblíbené kávy.

Dokonalé cappuccino
Díky parní trysce pro přípravu mléčných kávových specialit budou vaše nápoje chutnější a krémovější. Parní tryska napění mléko v šálku a výsledkem bude lahodné cappuccino nebo latte.

Nastavitelný kónický mlýnek
Vysoce kvalitní kovový mlýnek je možné nastavit na tři různé stupně jemnosti mletí. Automaticky přizpůsobuje délku mletí tak, aby použil přesné množství kávy. Jemnější nastavení je vhodné pro espresso s pěnou, naopak hrubší pro povzbuzující kávu.

Volitelné nastavení
Připravte si kávu přesně podle vaší chuti. Na přehledném displeji si můžete nastavit nejen tři různé úrovně teploty, ale také přizpůsobit přístroj tvrdosti vody až ve čtyřech stupních.

Automatické čištění
Nemusíte se o nic starat, spotřebič se vyčistí úplně sám. Nastavíte si automatický program nebo manuálně zapnete proplach spařovací komory a můžete si v klidu vychutnávat svou kávu.

Technická specifikace:
Informační displej: Ano
Maximální příkon: 1 450 W
Kapacita nádržky na vodu: 1 700 ml
Tlak čerpadla: 15 bar
Zásobník na kávu: 500 g
Příprava dvou šálků najednou: Ano
Možnost přípravy nápoje z mleté kávy: Ne
Tryska na cappuccino: Ano
Předehřívání šálků: Ano
Automatické vypnutí: Ano
Nádoba kávomlýnku hermeticky uzavřená: Ne
Výškově nastavitelná kávová výpusť: Ano
Nádoba na mléko: Ne
Paměť na oblíbenou kávu: Ano
Vyjímatelná nádržka na vodu: 1,7 l
Automatické čištění: Ano
Spařovací jednotka: vyjímatelná
Odvápňování: Ano
Barva: tmavě šedá
Hloubka: 33 cm
Výška: 36,5 cm
Hmotnost: 7,4 kg
Šířka: 24,5 cm

Podobné zboží