K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kisswill Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Y7 Prime 2018

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kisswill
Kód: TEHUFO084
P/N: 8596311024108
Dostupnost: 5 kusů
59,00 Kč s DPH

 



Kisswill Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Y7 Prime 2018



 





Ochranné sklo na displej nabízející dokonalou ochranu, snadnější instalaci a výhodné cenu oproti běžným fóliím. Sklo je vyrobeno na míru telefonu Xiaomi Redmi 5.



 



Vysoce kvalitní ochranné sklo vyrobené s tloušťkou pouhých 0,3mm, které poskytuje vašemu zařízení tu nejvyšší možnou ochranu. Sklo má vysokou 9H tvrdost a i přesto nabízí vysokou citlivost při ovládání displeje, navíc je 100% průhledné a neuvěřitelně snadno se instaluje a přitom několikanásobně zlepšíte ochranu displeje. Sklo navíc obsahuje oleofóbní vrstvu, která eliminuje množství otisků a šmouh na vašem displeji.



 



 



Chraňte si nejkřehčí část Vašeho telefonu pomocí tvrzeného skla.

Tvrzené sklo je velice odolné vůči poškození a poskytuje účinnou ochranu proti poškrábání Vašeho displeje. Nemá vliv na citlivost dotykové obrazovky a vysoká průhlednost zajišťuje pohodlné používání telefonu.

Díky oleofobnímu povlaku, jsou otisky prstů prakticky neviditelné. Tvrzené sklo PREMIUM Glass dokonale přilne k obrazovce tak, aby se zabránilo tvorbě vzduchových bublin.



 



Tloušťka vrstvy: 0,3 mm, tvrdost: 9H.



 



Sada obsahuje: tvrzené sklo, čisticí hadřík napuštěný v alkoholu, hadřík z mikrovlákna.



 



 



 



Jedná se o rovnou variantu ochranného skla. V případě, že má displej telefonu zaoblené hrany (a to i minimálně), sklo zakryje pouze zcela rovnou část displeje a tedy nezakryje displej zařízení až do jeho krajů. Pokud chcete ochranu sahající až po okraj displeje zvolte 3D sklo či ochrannou fólii.






Podobné zboží