K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Kingston paměťová karta 16GB Industriální SDHC UHS-I C10
  • 1

Kingston paměťová karta 16GB Industriální SDHC UHS-I C10

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: SDKG0246
P/N: SDIT/16GB
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
344,25 Kč s DPH

Tested to withstand extreme environmental factors



Zkoušena na odolnost vůči extrémním vlivům prostředí






















 
 
 
Industrial SD Memory Card

Větší náhled
 

Paměťová karta Industrial SD



Ideální pro mimořádné podmínky



Karta Kingston Industrial SD nabízí vynikající odolnost a spolehlivost ve všech průmyslových použitích, včetně automatizace, telekomunikací, datových systémů, správy budov a počítačových pokladních systémů (POS). Je zkonstruována a odzkoušena tak, aby odolala nejnáročnějším vlivům prostředí. Provozní teplota -40 °C až 85 °C kartě Kingston Industrial SD umožňuje normálně pracovat v rozšířených teplotních rozsazích. Karta využívá špičkový režim pSLC k zajištění maximální přenosové rychlosti čtení až 100/80 MB/1. Její výkon je až 1920 TBW2 30 tisíci P/E cykly a obsahuje vestavěnou sadu funkcí určenou k zajištění odolnosti a výkonu pro průmyslové potřeby. Kingston Industrial SD je k dispozici v kapacitách od 8 GB do 64 GB3.




  • Odolná při mimořádných teplotách

  • Vysoká odolnost

  • Rychlostní třída UHS-I U3, V30, A1

  • Vestavěné funkce na průmyslové úrovni








Odolná při mimořádných teplotách



Zkonstruována a odzkoušena tak, aby odolávala rozšířenému teplotnímu rozsahu -40 °C až 85 °C pro použití v náročných podmínkách.








Vysoká odolnost a spolehlivost



Až 1920 TBW2 s výdrží 30 tisíc P/E cyklů, aby splňovala požadavky na širokou škálu průmyslových použití.








Kompatibilní s UHS-I



Rychlosti až 100/80 MB/s1 podporou U3, V30 a A1 pro aplikace systému Android








Vestavěné funkce na průmyslové úrovni



Vyrovnávání opotřebení, správa vadných bloků a volitelný nástroj pro sledování stavu, který umožňuje spravovat životnost karty4.





  1. Rychlost se může lišit v závislosti na konfiguraci hostitelského systému a zařízení.

  2. Celkový počet zapsaných bajtů (Total Bytes Written, TBW) je odvozen od výdrže při nejvyšší kapacitě a vychází z interních metrik, které kvantifikují, kolik dat lze na kartu zapsat během její životnosti.

  3. Část z uvedené kapacity paměťového zařízení flash je využita na formátování a další funkce a ta proto není k dispozici pro úložný prostor. Jako taková je skutečná dostupná kapacita pro ukládání dat menší, než je uvedeno na produktech. Další informace naleznete v Průvodci paměťovými zařízeními Flash od společnosti Kingston.

  4. Karty značky Kingston jsou navrženy a zkoušeny na kompatibilitu s výrobky spotřebitelské třídy. V případě dotazů na možnosti pro OEM nebo speciální použití, které přesahuje běžné spotřebitelské použití, doporučujeme přímo kontaktovat společnost Kingston. Další informace o určeném použití naleznete v Průvodci paměťovými zařízeními Flash od společnosti Kingston.


Podobné zboží