K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kingston FURY Renegade Pro EXPO DDR5 32GB DIMM 6000MHz CL32 ECC Reg

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG2920
P/N: KF560R32RBE-32
Dostupnost: Není skladem
4 413,48 Kč s DPH

Speciální paměť. Nutno ověřit v konfigurátoru kompatibility na: https://www.kingston.com/en/



Případné vrácení z důvodu nekompatibility, bez předchozího ověření, není možné. Tento produkt je určen pouze pro firemní zákazníky. Není určen pro koncový prodej.




Two Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memory modules sit against a black BCB graphic.



Přetaktovatelné výkonné DDR5






















 
 
 
Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memory module

Větší náhled
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM



Přetaktovatelné ECC Registered DIMM



Společnost Kingston, která již více než tři desetiletí vyrábí spolehlivé a vysoce kvalitní paměťové moduly pro největší světová datová centra, hrdě představuje novou řadu přetaktovatelných pamětí serverové třídy Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM. Kvůli splnění výpočetních požadavků nové generace pracovních stanic a špičkových desktopových platforem Intel® a AMD, které vyžadují použití DDR5 Registered DIMM, paměť Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM nabízí tvůrcům, technikům a profesionálům v oblasti zpracování dat vysoce výkonnou paměť, která je obvykle vyhrazena pro hráče, aniž by byly obětovány funkce integrity dat a vynikající třída kvality Registered DIMM.



Moduly DDR5 Registered DIMM podporují ECC a jsou schopny detekovat a opravovat vícebitové chyby. Jedná se o nadstavbu k funkci On-Die ECC, která provádí detekci a opravu jednobitových chyb, aby se zmírnila možnost zablokování systému a poškození dat, kterou jsou vybaveny všechny DDR5 DRAM.



Pokročilí uživatelé mohou ze svých systémů s pamětí Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM automaticky vytěžit maximum nebo si mohou vybrat jeden z integrovaných profilů pro optimální časování, rychlosti a napětí. K dispozici jsou jednotlivé moduly s kapacitou až 32 GB, sady po 4ks s kapacitou až 128 GB a sady po 8ks s kapacitou až 256 GB.




  • Přetaktování včetně ECC

  • Navýšená účinnost

  • Certifikace pro Intel® XMP 3.0

  • Certifikace pro AMD EXPO™

  • Plug N Play1





A person sitting at a 3 monitor workstation editing video



Přetaktování včetně ECC



Zachování celistvosti dat při současném posouvání výkonu DDR5.





Kingston Renegade Pro DDR5 RDIMM flying through space surrounded by putple streaks.



Zvýšená účinnost



Díky dvojnásobné počtu memory banks a velikosti burst lengths, můžete držet krok s požadavky nejnovějších programů a aplikací s vyšší efektivitou a nižší latencí.





Four Kingston FURY Renegade Pro RDIMMs sit on a desk.



Certifikace pro Intel® XMP 3.0



Vyberte si jeden z integrovaných profilů a maximalizujte výkon paměti pomocí pokročilého předem optimalizovaného časování, rychlosti a napětí.





A person installing components inside a PC.



Certifikace pro AMD EXPO™



Rozšířené profily AMD pro přetaktování a dosažení vysokého výkonu.





A depiction of a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM module in a motherboard, with an AMD EXPO logo.



Plug N Play1



Moduly Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM se automaticky přetaktují na nejvyšší uvedenou rychlost.





  1. Paměť Kingston FURY Plug N Play bude pracovat s většinou systémů DDR5 až do rychlostí, které dovolí systém BIOS od výrobce. Zvýšení rychlosti systémové paměti pomocí technologie PnP je omezeno nastavením systému BIOS od výrobce. Výrobky Kingston FURY Plug N Play DDR5 podporují specifikace XMP 3.0, takže přetaktování lze provést také povolením vestavěného profilu XMP. Technologie PnP je k dispozici pouze u modulů 4800 MT/s.


Podobné zboží