K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kingston FURY Renegade DDR4 64GB (Kit 2x32GB) 3600MT/s DIMM CL18 černá

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG3036
P/N: KF436C18RB2K2/64
Dostupnost: 4 kusy
3 937,95 Kč s DPH

Rebellion accelerated



Neuvěřitelné zrychlení






















 
 
 
Kingston FURY™ Renegade DDR4 Memory

Větší náhled
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR4



Vylepši systémy s procesory AMD a Intel pomocí ultrarychlé paměti Kingston FURY™ Renegade DDR4, která ti zajistí udržení špičkové úrovně výkonu. Nakombinuj rychlosti až 5333 MT/s*1 s rychlým časováním CL16 až CL20 a zajisti si zvýšení snímkové frekvence, plynulé streamy a bleskové úpravy veškerého obsahu. Odvážný chladič ve dvou tónech černé s černou deskou plošných spojů nejen dodává nádech stylu, ale také se stará o odvod tepla při velké pracovní zátěži. K dispozici v jednotlivých modulech s kapacitou 8–32 GB a v sadách po dvou, čtyřech a osmi s kapacitou 16–256 GB. Paměť Kingston FURY Renegade DDR4 je kompatibilní s procesorem AMD Ryzen, má certifikaci Intel® XMP Certified a podporuje režim XMP Ready. Profily optimalizované pro nejnovější čipové sady AMD a Intel máš připravené.




  • Vysoké rychlosti s nízkými latencemi zajišťují mimořádný výkon

  • Certifikace Intel XMP Certified a profily Ready optimalizované pro nejnovější čipové sady Intel

  • Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen

  • Intenzivní hliníkový chladič ve dvou tónech černé








Vysoké rychlosti s nízkými latencemi pro mimořádný výkon



Rychlosti až 5333 MT/s1 spojené s rychlým časováním CL16 až CL20 podpoří výkon tvého systému s procesorem AMD nebo Intel při hrách, úpravě videí a vysílání. Paměť Kingston FURY Renegade DDR4 je prvotřídní volbou, která splní tvoje požadavky.








Certifikace Intel XMP Certified a Ready



Technologie Intel Extreme Memory Profile umožňuje snadné přetaktování. Vyber v BIOSu jeden z vestavěných, ručně vyladěných profilů a využij výhody přetaktování, aniž bys musel časování paměti nastavovat ručně.








Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen



Získej paměť, která je kompatibilní s procesorem Ryzen a lze ji bezproblémově začlenit do systémů s procesory značky AMD. Spolehlivé a kompatibilní zvýšení výkonu pro tvoji sestavu.








Intenzivní chladič z černého hliníku.



Hliníkový chladič ve dvou tónech černé a černá deska plošných spojů, aby tvůj stroj běžel a vypadal ostře.




*Další informace o megapřenosech za sekundu – MT/s označuje megapřenosy (miliony přenosů) za sekundu a představuje účinnou přenosovou rychlost (rychlost) paměti DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM přenáší data při vzestupu a poklesu každého taktovacího cyklu (1 Hz).



Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

Taktovací frekvence: 1600 MHz

Přenosová rychlost: 3200 MT/s

Šířka pásma: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)




  1. Specifikace modulů při extrémním přetaktování, jak jsou uvedeny na této stránce, nemusí odpovídat možnostem dalšího hardwaru tvého počítače s procesorem AMD nebo Intel. Pokud má fungování těchto modulů odpovídat záměru, je třeba pečlivě vybírat všechny součásti systému (např. procesor, základní desku, napájecí zdroj).



    Tyto sady jsou důkladně přezkoušené a jejich chod při rychlosti uvedené v profilu XMP 1 byl ověřen v továrně. Jako zálohu jsme zahrnuli druhý profil XMP, který pracuje na pomalejším taktu a který ti stále ještě umožní dosáhnout skvělých výkonů, pokud tvůj systém nezvládne nejrychlejší profil XMP.



    Jako vodítko ti může posloužit následující stránka, kde najdeš procesory a základní desky Kingston FURY™ používané k provedení certifikace profilů Intel XMP: https://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. Nejedná se však o záruku kompatibility s konfigurací tvého systému. Nemůžeme zaručit kompatibilitu se všemi systémy. Instalace i použití těchto modulů je na vlastní riziko.



    Rychlosti paměti DDR4 4000 a více mohou dosáhnout pouze vybrané základní desky AMD nebo Intel. Podívej se do seznamů způsobilých dodavatelů základních desek (QVL) a na webu dodavatele základních desek nebo v seznamu s certifikací Intel XMP si ověř, jestli je vysoká rychlost paměti Renegade podporovaná. Zajištění stability vysoké rychlosti paměti vyžaduje špičkové chlazení systému (procesor a skříň). Na platformách Intel se doporučují procesory řady X nebo K.


Podobné zboží