K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kingston FURY Renegade DDR4 64GB (Kit 2x32GB) 3200MT/s DIMM CL16 RGB

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG3016
P/N: KF432C16RB2AK2/64
Dostupnost: Není skladem
4 216,25 Kč s DPH

Rebellion accelerated



Neuvěřitelné zrychlení






















 
 
 
Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB Memory

Větší náhled
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB



Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB1 je ideální upgrade pro náročné uživatele, kteří požadují špičkový výkon se stylovým RGB podsvícením v systému s procesorem AMD nebo Intel. 10 LED diod vytváří dynamické RGB podsvícení pomocí patentované technologie Infrared Sync Technology™ společnosti Kingston, která zajišťuje plynulé a koordinované efekty. Věnuj hodiny práci nebo zábavě, zvyš snímkovou frekvenci, zlepši své pracovní postupy a mžikem oka upravuj hru díky rychlostem až 4600 MT/s*2 a skvělé latenci. Intenzivní, stylový chladič ve dvou tónech černé s černou deskou plošných spojů se postará o zábavu a funkčnost, aby tvůj systém byl v pohodě.



K dispozici v jednotlivých modulech s kapacitou 8–32 GB a v sadách po dvou, čtyřech a osmi s kapacitou 16–256 GB. Paměť Kingston FURY Renegade DDR4 RGB je kompatibilní s procesorem AMD Ryzen, má certifikaci Intel® XMP Certified a podporuje režim XMP Ready.




  • Ohromující RGB styl1

  • Patentovaná technologie Kingston FURY™ Infrared Sync Technology™

  • Výkonný hliníkový chladič září plynulými RGB efekty

  • Vysoká rychlost, výkon pamětí DDR4 s nízkou latencí

  • Certifikace Intel XMP Certified a profily Ready

  • Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen™








Ohromující RGB styl



Oživ svoji pracovní stanici plynulými a ohromujícími světelnými RGB efekty1








Patentovaná technologie Kingston FURY™ Infrared Sync Technology™1



RGB podsvícení se synchronizuje pomocí technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology








Výkonný hliníkový chladič září plynulými RGB efekty



liníkový chladič ve dvou tónech černé a černá deska plošných spojů zvýrazňují ohromující RGB efekty, aby tvůj stroj běžel a vypadal ostře.








Certifikace Intel XMP Certified a profily Ready



Technologie Intel Extreme Memory Profile umožňuje snadné přetaktování. Jednoduše v BIOSu vyber jeden z vestavěných, ručně vyladěných profilů a využij výhody přetaktování.








Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen™



Získej paměť, která je kompatibilní s procesorem Ryzen a lze ji bezproblémově začlenit do systémů s procesory značky AMD.




*Další informace o megatransfers za sekundu – MT/s označuje megatransfers (miliony přenosů) za sekundu a představuje účinnou přenosovou rychlost (rychlost) paměti DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM přenáší data při vzestupu a poklesu každého taktovacího cyklu (1 Hz). .



Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

Taktovací frekvence: 1600 MHz

Přenosová rychlost: 3200 MT/s

Šířka pásma: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)




  1. Podsvícení lze přizpůsobit pomocí softwaru Kingston FURY CTRL nebo pomocí softwaru základní desky pro řízení RGB. Podpora přizpůsobení RGB podsvícení pomocí softwaru třetích stran není zaručena.

  2. Specifikace modulů při extrémním přetaktování, jak jsou uvedeny na této stránce, nemusí odpovídat možnostem dalšího hardwaru tvého počítače s procesorem AMD nebo Intel. Pokud má fungování těchto modulů odpovídat záměru, je třeba pečlivě vybírat všechny součásti systému (např. procesor, základní desku, napájecí zdroj).


Podobné zboží