K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kingston externí SSD 2000GB XS1000

Záruka: 60 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: HDKG0305
P/N: SXS1000/2000G
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
3 218,53 Kč s DPH

Kingston XS1000 External Solid State Drive (SSD)



Zálohování souborů které se vejde do každé kapsy






















 
 
 
Kingston XS1000 External Solid State Drive (SSD)

Větší náhled
 

Externí SSD disk XS1000



Externí disk USB 3.2 Gen 2



Externí SSD disk Kingston XS1000 je neuvěřitelně pohodlné řešení pro zálohování souborů. Jeho elegantní a kompaktní provedení je navrženo tak, aby se bez problémů přizpůsobilo vašemu životnímu stylu a vy jste ho mohli vzít kamkoli s sebou. Nenechte se zmást jeho velikostí – tento drobný silák se může pochlubit rychlostí až 1050 MB/s1 a vysokou kapacitou až 2 TB2, což poskytuje dostatečnou rychlost a prostor pro ukládání vašich cenných dat. Díky bezkonkurenčnímu pohodlí a působivým kapacitám bude disk XS1000 vaším spolehlivým společníkem pro bezproblémové zálohování souborů, který zajistí, že všechnz vaše důležité dokumenty, drahocenné vzpomínky i mediální soubory budou vždy snadno k dispozici. Rozlučte se s těžkopádnými obry a zvolte efektivní úložiště v podobě externího SSD disku XS1000.




  • Kompaktní, kapesní provedení

  • Rychlost až 1050 MB/s1 s rozhraním USB 3.2 Gen 2

  • Rozšíření úložiště až o 2 TB2





A hand placing the XS1000 in a jean pants pocket with the dimensions shown: 69.54 x 32.58.



Dokonalá přenositelnost



Tento elegantní, celočerný SSD disk s kompaktními rozměry a hmotností necelých 29 g se vejde do dlaně a umožní vám nosit své soubory bez námahy s sebou.





A woman sitting at a laptop.



Spolehlivé zálohování souborů



Vezměte si to všechno s sebou. Přenášejte a ukládejte dokumenty, velké fotografie a videa bez přerušení.





An XS1000 External SSD sits on top of a notepad next to a pen and a laptop.



Rozšiřte si úložiště



Rozšiřte svoji digitální knihovnu o vysokou kapacitu až 2 TB2, abyste měli kam uschovat drahocenné okamžiky svého života.





An XS1000 flying through a space surrounded by streaks of light



Podpora USB 3.2 generace 2



Získejte rychlosti čtení/zápisu až 1050 MB/s1 se zpětnou kompatibilitou s rozhraním USB 3.2 generace 1 zajišťující bezproblémové propojení se staršími zařízeními.





  1. Podle interních testů. Rychlost se může lišit v závislosti na hardwaru, softwaru i způsobu použití. K dosažení optimální rychlosti je nutné hostitelské zařízení USB 3.2 generace 2.

  2. Část z uvedené kapacity paměťového zařízení flash je využita na formátování a další funkce, a proto není k dispozici pro úložný prostor. Jako taková je skutečná dostupná kapacita pro ukládání dat menší, než je uvedeno na produktech. Další informace naleznete v Průvodci paměťovými zařízeními Flash od společnosti Kingston.


Podobné zboží