K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Kingston 32GB 3200MHz DDR4 CL16 DIMM FURY Renegade RGB
  • Obr. A1
  • Obr. A2
  • Obr. A3

Kingston 32GB 3200MHz DDR4 CL16 DIMM FURY Renegade RGB

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG2324
P/N: KF432C16RBA/32
Dostupnost: Není skladem
2 073,34 Kč s DPH

Rebellion accelerated



Vzpoura na plný plyn






















 
 
 
Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB Memory

Zobrazit větší
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB



Ultrarychlá paměť [Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB1] představuje dokonalý upgrade pro hráče, který od svého systému s procesorem AMD nebo Intel očekává špičkový výkon a brilantní RGB styl. Dynamické efekty RGB podsvícení Kingston FURY využívají patentovanou technologii Infrared Sync Technology™ a zajišťují plynulé a synchronizované světelné efekty. Nažhav snímkovací frekvenci, vylepši vysílání a díky rychlostem až 4600 MHz2 s nízkými latencemi CL15–CL19 bude sestřihávání klipů brnkačka. Agresivní a stylový chladič v černé barvě a odpovídající černá deska plošných spojů ti umožní vyhnout se horku a zatopit tvým nepřátelům. Paměť je k dispozici v jednotlivých modulech s kapacitou 8–32 GB a v sadách po dvou, čtyřech a osmi s kapacitou 16–256 GB. Renegade DDR4 RGB má certifikát Intel XMP s profily, které jsou optimalizovány pro nejnovější čipové sady od Intelu – stačí si vybrat ručně vyladěný profil v BIOSu a jsi připraven. Spolehlivé paměti Renegade DDR4 jsou 100% prozkoušeny ve výrobním závodě, dodávají se s doživotní zárukou a více než 30 roky zkušeností a nabízejí mimořádný výkon, neuvěřitelný vzhled a maximální jistotu.




  • Ohromující RGB styl1

  • Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology™

  • Divoký chladič z hliníku doplňuje elegantní RGB efekty

  • Vysoké rychlosti a nízká latence pamětí DDR4

  • Profily s certifikáty Intel XMP optimalizované pro nejnovější čipové sady Intel

  • Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen








Dynamické efekty RGB podsvícení



Nech zazářit svoje vnitřní světlo a oživ svoji bitevní stanici pomocí plynulých, ohromujících efektů RGB podsvícení1.








Technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology™



Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology ti umožní snadnou synchronizaci RGB efektů bez nutnosti dalších kabelů.








Dravý chladič z černého hliníku



Černočerný hliníkový chladič a odpovídající černá deska plošných spojů udrží tvoji výbavu v chodu a dopřejí ji hustý vzhled.








Optimalizováno pro Intel s profily XMP



Díky technologii Intel Extreme Memory Profile je přetaktování hračka. Jednoduše v BIOSu vyber jeden z vestavěných, ručně vyladěných profilů a využij výhody přetaktování, aniž bys musel časování paměti nastavovat ručně.








Kompatibilní s procesorem AMD Ryzen



Získej paměť, která je kompatibilní s procesorem AMD Ryzen a lze ji bezproblémově začlenit do systémů s procesory značky AMD. Spolehlivé a kompatibilní zvýšení výkonu pro tvoji sestavu.




Některé starší čipové sady/procesory od společnosti Intel před 8. generací nebyly aktualizovány tak, aby podporovaly paměťové moduly DRAM s hustotou 16 Gbit DDR4. Ověř si u výrobce systému nebo základní desky, zda aktualizovaný systém BIOS podporuje 16Gbitovou paměť DRAM




  1. Podsvícení lze přizpůsobit pomocí softwaru Kingston FURY CTRL nebo pomocí softwaru základní desky pro řízení RGB. Podpora přizpůsobení RGB podsvícení pomocí softwaru třetích stran není zaručena.

  2. Specifikace modulů při extrémním přetaktování, jak jsou uvedeny na této stránce, nemusejí odpovídat možnostem procesorů AMD nebo Intel ve tvém počítači. Pokud má fungování těchto modulů odpovídat záměru, je třeba pečlivě vybírat všechny součásti systému (např. procesor, základní desku, napájecí zdroj).



    Tyto sady jsou důkladně přezkoušené a jejich chod v rychlosti uvedené v profilu XMP 1 byl ověřen v továrně. 2. Jako zálohu jsme zahrnuli druhý profil XMP, který pracuje na pomalejším taktu a který ti stále ještě umožní dosáhnout skvělých výkonů, pokud tvůj systém nezvládne nejrychlejší profil XMP.



    Jako vodítko může posloužit následující stránka, kde můžeš najít procesory a základní desky Kingston FURY™ používané k zajištění certifikace profilů Intel XMP: https://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. Nejedná se však o záruku kompatibility s konfigurací tvého systému. Nemůžeme zaručit kompatibilitu se všemi systémy. Instalace i použití těchto modulů je na vlastní riziko.



    Rychlosti paměti DDR4-4000 a více mohou dosáhnout pouze vybrané základní desky s procesory AMD a Intel. Podívej se do seznamů doporučených dodavatelů základních desek (QVL) a na webu dodavatele nebo v seznamu s certifikací Intel XMP si ověř, jestli je vysoká rychlost paměti Renegade podporovaná. Zajištění stability paměti při vysoké rychlosti vyžaduje špičkové chlazení systému (procesor a skříň). Na platformách Intel doporučujeme procesory řady X nebo K.


Podobné zboží