K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • IRISCan Desk 6 Pro Dyslexic
  • Image1
  • Image1
  • Image1
  • Image1
  • Image1

IRISCan Desk 6 Pro Dyslexic

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: I.R.I.S.
Kód: SCIR0019
P/N: 462992
Dostupnost: 2 kusy
21MPix; A3; 300x300dpi; rychlost skenování(A4) 60str/min; USB.. P/N: 462992.
8 453,06 Kč s DPH
Readiris Dyslexic, jedinečný a cenný nástroj pro lidi s dyslexií:

Lidé s dyslexií se potýkají s řadou problémů, ať už ve škole, ve společnosti nebo v zaměstnání. Tento stav ovlivňuje schopnost číst, mluvit, hláskovat a pamatovat si věty. Tyto problémy mohou také ovlivnit jejich sebevědomí a sebedůvěru. Společnost IRIS je již 35 let lídrem ve vývoji inovativních technologií, které posilují postavení lidí a organizací. S potěšením oznamujeme náš nový software Readiris Dyslexic, který usnadňuje život dětem i dospělým s dyslexií.


Co dělá Readiris Dyslexic?

Readiris Dyslexic představuje nový úsvit pro ty, kteří se potýkají s dyslektickými poruchami, včetně dyspraxie, dysfázie, dysgrafie a také dysortografie . Snižuje únavu tím, že usnadňuje zvládání každodenních úkolů, jako je čtení a psaní. Díky tomuto nástroji mohou mít lidé s dyslexií příjemnější zážitky z učení.

Ve společnosti IRIS spolupracujeme s odborníky, terapeuty a lidmi žijícími s těmito poruchami, abychom zajistili, že nástroje budou sloužit svému účelu. Díky zasvěcenému pohledu odborníků, kteří se s těmito problémy potýkají každý den, je Readiris Dyslexic jedinečným a cenným nástrojem, který můžete používat k sebevzdělávání nebo sdílet s přáteli, rodinou a terapeuty. "Je to úžasný nástroj. Konečně jednoduchý nástroj, který nám pomůže učit a pomáhat našim pacientům trénovat se a procvičovat cvičení, která jim navrhujeme, a to i na dálku." - Zpětná vazba odborníků na dyslexii.


Pomáhají lidem s dyslexií zlepšit jejich poruchu čtení.

IRIScan™ Desk 6 je ideální pomůcka pro čtení dyslektiků. Díky jedinečné technologii převodu textu na řeč. Přečte nahlas jakýkoli dokument (Microsoft Word, PDF, textové soubory, webové stránky nebo naskenované dokumenty) slovo po slově! Umožňuje paralelně číst a poslouchat slovo po slově jakýkoli dokument. Jako takový je tento nástroj ideální pro práci s jazyky a jakoukoli jinou práci vyžadující rozsáhlé využití čtení.


Jak to funguje?

Readiris Dyslexic se dodává společně s IRIScan Desk 6 Pro Dyslexic. To vám umožní nahrávat tréninky pro pozdější použití a živě si je vyměňovat s učitelem a zároveň rozvádět potíže s dyslexií.

S naším řešením se můžete připravovat na základě jakékoli opory, včetně časopisů, knih, novin, ale i digitálních souborů v počítači nebo na webu. Přímočaré uživatelské rozhraní vám umožní rychle začít a provede vás vedle sebe prezentací originálního a extrahovaného textu. Prezentace umožňuje snadno upravovat přečtený text a exportovat soubor jako obrázek (JPEG), zvuk (MP3/WAV), PDF nebo Docx.

Nástroj je vhodný pro všechny, od dětí až po dospělé. Jakýkoli dokument můžete číst nahlas po jednotlivých slovech, frázích nebo celých větách. Nástroj můžete nastavit tak, aby četl rychleji nebo pomaleji, jak se vám zlíbí, nebo opakovat komentáře, dokud neopravíte pravopis a výslovnost. Tento nástroj je navíc soběstačný, kdy se můžete trénovat sami bez pomoci učitele, člena rodiny nebo školitele.


Závěr:

Dyslektické myšlení je považováno za žádoucí dovednost v oblasti vedení, kreativity a obchodní zdatnosti. LinkedIn přidal do seznamu dovedností #dyslexicthinking, aby odstranil stigma spojené s dyslexií. Ve společnosti IRIS dáváme lidem s dyslexií naději a možnost zlepšit svůj život díky tomuto řešení.

Naše digitální nástroje mají za cíl vybudovat u dyslektiků nezávislost a usnadnit jim život. IRIScan Desk Pro Dyslexic je jedním z nástrojů, který umožňuje kompenzovat různé problémy s učením spojené s dyslexií.

Takové řešení pomáhá dětem s dyslexií zvládat školní úkoly, jako je čtení, psaní a porozumění. Dospělí mohou také využít pomoc při čtení blogů, novin, knih nebo psaní e-mailů.


Parametry:

Funkce skenování dokumenty, knihy, doklady

Optické rozlišení 4160 x 3120 Pixel

Rychlost skenování 60 str./min

Skenovaná šířka (max.) 297 mm

Skenovaná délka (max.) 420 mm

pro max. formát papíru: A3

Typ senzoru: HD CMOS

Vlastnosti s USB napájením

Rozhraní USB B

Šířka 120 mm

Výška 396 mm

Hloubka 282 mm

Rozm. (š x v x h) 120 x 396 x 282 mm

Hmotnost 1.15 kg

Barva černá

Podobné zboží