K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

iOttie Easy One Touch 5 Dash & Windshield Mount

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: iOttie
Kód: TEAPDR0018
P/N: HLCRIO171AM
Dostupnost: Není skladem
849,00 Kč s DPH





 


 
















Easy One Touch 5



 



Držák na palubní desku a čelní sklo


# 1 Nejprodávanější držák do auta v USA




Easy One Touch 5, nová generace našeho nejprodávanějšího držáku do auta, kombinuje všestrannost a pohodlí. Tato aktualizace obsahuje vylepšené tlačítko a kolébku pro širší kompatibilitu zařízení a pouzder. Teleskopické rameno se prodlužuje o dalších 1,5 ”a nabízí řidičům přizpůsobenější zážitek ze sledování. Nový organizér magnetického kabelu vylučuje možnost zamotaných drátů. A přepracovaná spodní noha a přísavka zaručují bezpečné držení. S naším patentovaným elegantním designem a špičkovou kvalitou Easy One Touch 5 jistě doplní jakýkoli moderní interiér automobilu a dodá to nejlepší z řešení pro upevnění smartphonu.





 









Snadný jeden dotek



Náš patentovaný mechanismus Easy One Touch uzamkne a uvolní váš smartphone během několika sekund díky rychlému pohybu jednou rukou.





Organizér magnetických kabelů



S novým organizérem magnetických kabelů můžete své nabíjecí kabely udržovat úhledně uložené a bez zapletení. Magnetický jazýček je pohodlně umístěn na spodní noze a umožňuje vašim kabelům okamžitě zacvaknout na místo.





Teleskopické rameno



Vylepšené teleskopické rameno se nyní rozprostírá od 5 ”do 8” (na rozdíl od Easy One Touch 4, který se rozšířil pouze na 6,5 ??”) a otáčí se o 225 stupňů. To umožňuje nesčetné množství přizpůsobených pozorovacích úhlů, když jste na cestách.





 



 








 
















 





Easy One 5

Dash & Windshield Mount



TECHNICKÉ SPECIFIKACE:




  • USA patentovaný snadný jednodotykový mechanismus

  • Organizér magnetického kabelu

  • Vynikající sací síla

  • Patku na spodní straně kolébky lze nastavit stisknutím tlačítka!

  • Nově navržené teleskopické rameno se rozprostírá od 5 palců do 8 palců a otáčí se v oblouku 225 stupňů pro různé optimální polohy.







Podobné zboží