K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • iHealth VIEW BP7s chytrý zápěstní měřič krevního tlaku
  • 1
  • 2

iHealth VIEW BP7s chytrý zápěstní měřič krevního tlaku

Záruka: 24 měsíců
Kód: APGD003
P/N: IH-BP7s
Dostupnost: Není skladem
2 189,50 Kč s DPH


iHealth VIEW BP7s chytrý zápěstní měřič krevního tlaku
Chytrý měřič krevního tlaku nejen na cesty, který vydrží až 80 měření, krásně čitelným LED displejem, chytrou aplikací, která spolupracuje např. i s aplikací Zdraví (iHealth) a je plně certifikována jako zdravotní zařízení.

Klinicky přesný
Tlakoměr iHealth View je určen pro osobní použití nejen z pohodlí domova, ale i na cestách. Měření probíhá na zápěstí oscilometrickou metodou. Měřič zvládne zaznamenat systolický a diastolický tlak. Samotné měření začne po zmáčknotí tlačítka Start/Stop po dobu 3 vteřin.

Spolupracuje i bez chytrého telefonu
I přesto, že si můžete výsledky prohlížet na displejích vašich chytrých telefonů (iOS a Android), tak je měřič plně schopný měřit i bez něj a zapamatovat si posledních 120 měření. Výsledky uvidíte buďto přímo na integrovaném LED displeji, kde uvidíte i stav baterie a případné synchronizace případně aplikace iHealth MyVitals komunikuje skrze Bluetooth 4.0 s chytrými telefony (pro všechny systémy je zdarma) a výsledky můžete rovnou poslat svému lékaři ve formě PDF, XLS či CSV.

Historie měření neustále u sebet
Výsledky můžete mít neustále zálohované, postačí pouze na stránkách výrobce založit online uživatelský účet a mít tak výsledky zálohované na Cloudu, takže o ně nikdy nepřijdete.

Dlouhá výdrž
Stav baterie uvidíte nejen na LED displeji, ale i v aplikaci, takže můžete dát měřič včas na nabíječku a mít jej připravený na další měření. Měřič se dobíjí skrze přibalený miniUSB kabel a na jedno nabití zvládne až 80 měření.

Vlastnosti

chytrý měřič krevního tlaku z vašeho zápěstí
certifikaci CE jako zdravotní zařízení
přesné výsledky srovnatelné s klinickými zařízenimi
měření systolického a diastolického tlaku a srdečního pulsu
oscilometrická metoda měření
LED displej informující o aktuálních výsledcích
naviguje uživatelé do ideální polohy měření
aplikace iHealth MyVitals zcela zdarma pro systémy iOS a Android
komunikace skrze Bluetooth 4.0
možnost cloudového zálohování
vnitřní paměť na 120 měření

Podobné zboží