K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

HyperDrive SLIM USB-C Hub vesmírně šedý

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Hyper
Kód: USHUHY006
P/N: HY-HD247B-GRAY
Dostupnost: 1 kus
Velmi tenký rozšiřující USB-C hub 8 v 1 s flexibilním kabelem s USB-C konektorem. Navržený pro MacBook 12”, MacBook Pro a další počítače s UBS-C. Je vybaven porty 2x USB 3.1 s rychlostí přenosu 5 Gb/s a podporou napájení periferií, 1x Mini Display Port a
2 790,01 Kč s DPH
USHUHY006
HyperDrive SLIM USB-C Hub vesmírně šedý

Rozšiřte možnosti MacBooku nebo jiných zařízení disponujícím USB-C připojením o dalších 8 špičkových portů. Hub nabízí vše co potřebujete k plnohodnotné práci na vašem zařízení s téměř neomezenými možnostmi. Využijte externí monitor i v případě, že váš notebook nemá HDMI nebo Mini Display port.

Tuto redukci připojíte k zařízení vestavěnému flexibilním kabelem s USB-C konektorem a můžete začít bez problémů využívat napájecí USB-C port, vyklápěcí Gigabit Ethernet, SD a microSD sloty, 4K HDMI, 4K Mini DisplayPort a 2x USB 3.1.

Velmi tenké a štíhlé provedení z eloxovaného hliníku s malými rozměry, umožňují mít tohoto malého pomocníka stále při sobě a kdykoliv můžete proměnit vaše zařízení na výkonnou pracovní stanici.

Hlavní výhody:
2x USB 3.1 – rychlost přenosu 5 Gb/s, podpora napájení periferií
1x HDMI – podporovaná rozlišení 4K@30Hz
1x Mini Display Port – podporovaná rozlišení 4K@30Hz / 1080p@60Hz
1x Průchozí USB-C port s podporou napájení
1x slot pro SD kartu
1x slot pro microSD kartu
1x Gigabit Ethernet
Kabel s USB-C konektorem

Podobné zboží