K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Hnojivo Agro KT Travin 20 kg

Záruka: 24 měsíců
Kód: ZZA017190
P/N: 017190
Dostupnost: 3 kusy
2 117,50 Kč s DPH
Hnojivo Agro KT Travin 20 kg

Trávníkové hnojivo TRAVIN se již dlouhou dobu řadí mezí nejlepší a nejpoužívanější hnojiva na okrasné trávníky na našem trhu. Obsahuje dva druhy herbicidu, které udržují Váš trávník v bezplevelném stavu.
TRAVIN představuje moderní a jednoduchý způsob likvidace dvouděložných plevelů. Mezi jeho nesporné výhody patří, že se granule nerozpouští ve vodě, ale aplikují se přímo do trávníku.
Oba herbicidy jsou z granulí uvolňovány postupně. Účinek lze vidět již několik hodin po aplikaci. Přítomnost minerálů a zeolitového substrátu zaručuje velmi dobrou výživu a rovnoměrné příjímání živin.
Výhody TRAVINu:
- moderní způsob likvidace plevelů
- jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě
- trávník vyživí, likviduje plevele, provzdušňuje půdu
- působí dlouhodobě po dobu 2 měsíců
- dávkování: 30g/m2
Představení a postup aplikace (video):
http://youtu.be/aQC2RXJMudM
Vyznačuje se velmi dobrou působností na plevele, především : pampelišku lékařskou, sedmikrásku chudobku, svízel přítulu, pohanku opletku, konopici, ptačinec žabinec, penízek rolní, pomněnku rolní, lilek černý.
Dobře hubí:
heřmánkovec přímořský, kokošku pastuší tobolku, hluchavky, rdesno, zemědým lékařský, kopřivu žahavku,starček obecný, jitrocel plazivý, černohlávek obecný, pcháč oset.
Aplikace:
1 m2 plochy trávníků se rovnoměrně posype 30g TRAVINU. Optimální doba použití je v době rané vegetace v květnu a červnu, TRAVIN je lze však dle potřeby používat po celou dobu vegetace.
Doporučujeme aplikovat za rosy nebo trávník před ošetřením mírně zvlhčit.
20kg vystačí na 665 m2 travní plochy.


Cena dopravy při odběru zboží v jedné objednávce:

1 - 2 ks - běžné dopravné
3 ks - 390 Kč
4 a více ks - cena dle dohody

Podobné zboží