K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Guzzanti GZ 325 Overlock šicí stroj

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Guzzanti
Kód: AGUZGZ325
P/N: GZ325
Dostupnost: 3 kusy
5 849,00 Kč s DPH
Guzzanti GZ 325 Overlock šicí stroj

Guzzanti GZ 325 je 4-3-2nitný overlockový stroj určený pro domácí šití. Potřebujete steh pomocný, spojovací nebo ozdobný? U tohoto modelu máte k dispozici hned 12 různých stehů. Délka stehu je plynule nastavitelná, a to od 1 až do 5 mm. Oslní vás také rychlost šití, která činí až 1 000 stehů za minutu. Šití bude ještě pohodlnější díky vestavěnému odřezu nitě a praktické přihrádce na odřezky. V ní se zachytnou veškeré zbytky látek, nebudou vám tak padat kolem stroje a přidělávat nepořádek. Po skončení šití stačí přihrádku jednoduše vyjmout, vyprázdnit a vrátit zpět. Na práci budete po celou dobu perfektně vidět díky úspornému LED osvětlení s vysokou svítivostí.

Bytelná konstrukce a bezproblémová údržba



Stroj Overlock Guzzanti GZ 325 rozhodně nebyl sešit horkou jehlou! Naopak, pro jeho výrobu byly použity kvalitní materiály, které vás ohromí svou bytelností. Strašit vás nemusí ani péče o stroj. Údržba je otázkou chvíle, zařízení stačí pravidelně čistit a mazat. Pro stále optimální funkčnost je rovněž třeba pravidelná výměna horního nože. Náhradní nůž je součástí příslušenství.



4-3-2 nitná konfigurace

12 různých stehů

diferenciální podávání látky

plynule nastavitelná délka (1 – 5 mm) stehu

až 1 000 stehů za minutu

vestavěný odřez nitě

LED osvětlení

bohaté příslušenství



• příkon 100 W • hmotnost 9 kg • rozměry 28 × 32 × 32 cm




K aktivaci prodloužené záruky 5 let je potřeba výrobek do 30 dní zaregistrovat zde.





Copyright © 2024 nakupnigalerie.cz. Všechna práva vyhrazena.