K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Gorenje WNPI74A pračka

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Gorenje
Kód: AGOWNPI74A
P/N: WNPI74A
Dostupnost: 2 kusy
7 888,01 Kč s DPH
Gorenje WNPI74A pračka
Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém designu s náplní 7 kg prádla a 16 programy.

Energetická třída A
Max. náplň praní 7 kg
Otáčky odstřeďování: 1400
Spotřeba energie na 100 cyklů : 45 kWh
Spotřeba vody v litrech na cyklus na základě programu eco 40-60 : 45 l


Prací program ExtraHygiene s parním ošetřením, testovaný a certifikovaný společností Intertek, odstraní až 99,9 % bakterií a kvasinek z vašeho prádla pomocí páry a praní při vysoké teplotě. Oblečení bude dokonale čisté a zároveň bude vaše pračka delší dobu čistá, bez mikrobiálních povlaků a s tím souvisejících nepříjemných pachů.

Funkce rychlého praní
Funkce Rychlé praní umožňuje zkrátit dobu praní u každého programu, včetně dalších možností předpírky a vyšší úrovně vody.

Motor PowerDrive
Pračka je vybavena velmi tichým a výkonným invertorovým motorem PowerDrive, který zaručuje delší životnost a šetří energii při každém praní. Ovládání pračky je jednoduché, stačí ji zapnout, vybrat program a stisknout tlačítko Start. Pro větší bezpečnost je pračka vybavena dětskou pojistkou.
Invertorový motor s prodlouženou zárukou - po registraci.

StableTech
Pro lepší stabilitu je pračka vybavena speciálním panelem StableTech (na bocích a dně), který snižuje hluk při odstřeďování a zajišťuje lepší stabilitu.

StopAddGo
Funkce StopAddGo přeruší praní během několika prvních minut cyklu a umožní vám přidat zapomenuté prádlo nebo některé prádlo odebrat.

DrumClean
Pračka je vybavena praktickým programem DrumClean, který zajistí, že vaše prádlo bude vždy čisté. Zlikviduje všechny bakterie uvnitř pračky a zbaví vaše prádlo nepříjemných pachů.

Invertorový motor PowerDrive je výkonný, a přesto tichý. Navíc je navržen tak, aby zajistil dlouhou životnost vaší pračky a šetřil energii při každém cyklu, s prodlouženou zárukou 15 let.

Rozměry:
Výška : 85 cm
Šířka : 60 cm
Hloubka : 54,5 cm


Prodloužená záruka:
Pokud je pračka, pračka se sušičkou nebo sušička vybavena invertorovým motorem, poskytne vám Gorenje na něj prodlouženou záruku 15 let (2 roky zákonná záruka + 13 let prodloužená záruka). Registraci spotřebiče pro získání prodloužené záruky je nutné provést do 8 týdnů od data zakoupení.

Podobné zboží