K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Garmin inReach® Mini 2, Flame Red
  • 1

Garmin inReach® Mini 2, Flame Red

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Garmin
Kód: GPSGA00616
P/N: 010-02602-02
Dostupnost: Není skladem
9 790,01 Kč s DPH







 



video


 











DOBRODRUŽSTVÍ BEZ ZBYTEČNÉHO RIZIKA




Kompaktní satelitní komunikátor1 nabízí sledovací, komunikační, navigační a SOS funkce se 100% globálním pokrytím. Nejen, že i ve vzdálených končinách můžete být v kontaktu se svými blízkými, pomocí SOS funkcí můžete v případě nesnází kdykoliv přivolat pomoc.






 



100% globální pokrytí. Využívá sítě Iridium®.





 



SOS tlačítko pro přivolání pomoci v nouzi.





 



Obousměrná textová komunikace.





 



TracBack® zpětná navigace po prošlé trase.





 



Podpora mobilní aplikace Garmin Explore™.





 



Až 14 dnů výdrže v režimu sledování 1x za 10 min.













SOS tlačítko s přivoláním pomoci.








SATELITNÍ KOMUNIKACE



Posílejte si textové zprávy se svými nejbližšími, posílejte příspěvky na sociální sítě nebo komunikujte s dalším zařízením inReach v terénu.





PŘIVOLÁNÍ POMOCI V NOUZI



V nouzové situaci přivoláte stištěním SOS tlačítka pomoc prostřednictvím Garmin IERCC střediska s nepřetržitým provozem.





SDÍLENÍ POLOHY



Kdykoli můžete sdílet svou polohu se svými nejbližšími doma prostřednictvím stránky MapShare™ nebo ve zprávě s vašimi souřadnicemi.







GLOBÁLNÍ SATELITNÍ SÍŤ



Nemusíte se spoléhat na pokrytí signálem mobilní sítě. Vaše zprávy, nouzová komunikace a údaje o sledování polohy jsou přenášeny prostřednictvím globální satelitní sítě Iridium®.





FLEXIBILNÍ PŘEDPLATNÉ



Pro přístup k síti Iridium a komunikaci prostřednictvím inReach Mini 2, je nutné aktivní předplatné satelitních služeb. K dispozici jsou krátkodobé i dlouhodobé tarify.





MALÉ A ODOLNÉ



Nenechte se zmást rozměry 4″ x 2″ a hmotností 100 g. Zařízení inReach Mini 2 je pevné, odolné, nárazuvzdorné (MIL-STD-810) a má stupeň vodotěsnosti IPX7.










Váš strážný anděl.








FUNKCE TRACBACK



Funkce TracBack vás dovede stejnou cestou na výchozí místo, pokud byste se náhodou ztratili – navigační informace uvidíte přímo na displeji.





DIGITÁLNÍ KOMPAS



Elektromagnetický 3-osý kompas s automatickou eliminací náklonu poskytuje přesné informace o směru i v situaci, kdy se nepohybujete.





DLOUHÁ ŽIVOTNOST BATERIÍ



Vnitřní dobíjecí lithiová baterie nabízí až 14 dní provozu v režimu s frekvencí sledování 10 minut a až 20 dní na 1 nabití v úsporném režimu.







PŘEDPOVĚDI POČASÍ INREACH



Získejte detailní předpověď počasí do zařízení inReach Mini 2 nebo spárovaného kompatibilního zařízení. Můžete si dokonce vyžádat předpověď pro svou aktuální polohu, různé trasové body nebo cíle ve svém itineráři.





ZÁLOHY DAT A PLÁNOVÁNÍ CEST



Získejte zdarma přístup na cloudový web Garmin Explore ve svém počítači, kde si můžete plánovat cesty, vytvářet šablony zpráv a krátkých textů, synchronizovat a spravovat nastavení zařízení a ještě mnohem více.





 



 










Propojitelné s dalšími produkty.








Aplikace Garmin Explore



Synchronizujte InReach s webem Garmin Explore nebo s mobilní aplikací na vašem kompatibilním telefonu a zálohujte body, trasy nebo plánujte navigační trasy nad podrobnou mapou.





JINÁ ZAŘÍZENÍ GARMIN



Ovládejte svůj inReach Mini 2 pomocí hodinek Garmin nebo jiných mobilních zařízení a odesílejte a přijímejte zprávy, spouštějte a zastavujte sledování nebo aktivujte SOS.





APLIKACE GARMIN PILOT™



Propojte InReach s aplikací Garmin Pilot a odesílejte a přijímejte zprávy v kokpitu, ale i v místech bez pokrytí mobilním signálem. Aplikace bude při letu využívat GPS lokalizaci a sdílení polohy zařízení inReach Mini 2.










1 Je vyžadováno aktivní satelitní předplatné. Některé jurisdikce upravují nebo zakazují používání zařízení pro satelitní komunikaci. Seznamte se s platnými zákony v zemích, kde budete zařízení používat, a dodržujte je.




Podobné zboží