K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • G21 Grilovací nářadí GSD-17-ALP sada 17 ks, hliníkový kufr
  • SFTG22-02.jpg
  • SFTG22-03.jpg
  • SFTG22-04.jpg
  • SFTG22-05.jpg

G21 Grilovací nářadí GSD-17-ALP sada 17 ks, hliníkový kufr

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: G21
Kód: SFTG22
P/N: GSD-17-ALP
Dostupnost: 5 kusů
899,01 Kč s DPH
Grilovací nářadí G21 je nepostradatelnou výbavou každého zahradního šéfkuchaře. K pohodovému létu s rodinou a přáteli neodmyslitelně patří slunce, voda, osvěžující drinky a vůně grilovaných delikates, které se linou vaší zahradou. Pro pravou radost z grilování je nářadí na gril G21 jasnou volbou číslo jedna.
Uloženo jako luxusní sada v hlínikovém kufru, výborný i jako dárek !

Sada obsahuje kompletní nástroje pro grilování bez potíží. Součástí sady je obracečka, vidlička, kleště, štětec na potírání, čistící kartáč, napichovátka pro snadné jedení klasů kukuřice a grilovací jehlice pro výrobu špízů. Délka nářadí 45 cm zajišťuje, že na vás při grilování nebudou šlehat plameny ani prskat olej z masa. Pro snadné přenášení a skladování je nářadí uloženo do praktického hliníkového kufru.

Myslíme i na váš pitný režim, z toho důvodu jsme všechny nástroje uzpůsobili tak, aby se daly použít jednou rukou a ve druhé jste mohli po celou dobu grilování pohodlně držet sklenici vychlazeného piva.

Opatřete si nářadí na grilování G21 a nabídněte vašim hostům chutné grilované maso, sýry nebo zeleninu po celou grilovací sezonu.

Parametry:
Délka nářadí: 40 cm
Materiál: nerezová ocel
Rozměry balení (kufr): 48 x 8 x 22 cm
Hmotnost balení: 2,35 kg

Obsah balení:
Obracečka
Vidlička
Kleště
Štětec na potírání
Čistící kartáč
8x napichovátka pro klasy kukuřice
4x grilovací jehlice
Hliníkový kufr

Podobné zboží