K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

FIXED zadní kryt MagFlow s podporou MagSafe pro Apple iPhone 14, růžová

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: TEAPPO00656
P/N: FIXFLM-928-PI
Dostupnost: 3 kusy
399,00 Kč s DPH

FIXED MagFlow, zadní kryt s podporou MagSafe

Správným výběrem krytu zajistíte telefonu dostatečnou ochranu před poškrábáním, každodenním opotřebením a usazením nečistot. Svěřte svůj telefon do rukou krytu FIXED Flow s podporou funkce MagSafe. Tvrzeného barevného krytu, který spolehlivě udrží váš iPhone v bezpečí, a navíc skvěle vypadá.

Zadní tvrzený kryt pro iPhone 14
Maximální ochrana telefonu
Přesné výřezy pro fotoaparát, reproduktory i nabíjecí konektor
Lehký a odolný materiál Liquid Silicon, hebký na dotek
Praktický protiskluzový povrch krytu
Podpora MagSafe

Liquid silicon

Zadní kryt s podporou funkce MagSafe je vyroben z vysoce odolného silikonu s povrchem Liquid Silicon, který díky svým vlastnostem a tvárnosti dokonale přilne k telefonu a je příjemný na dotek. Povrch je velmi jemný, přesto protiskluzový - telefon vám tak z ruky jen tak nevyklouzne.
Ochrana telefonu

Gelové pouzdro FIXED je navrženo přesně na míru danému modelu telefonu, dokonale sedí a myslí i na krytky ovládacích tlačítek a přesné výřezy pro reproduktory, nabíjecí konektor i fotoaparát. Vnitřní část kryt je opatřena jemným mikrovláknem a pevnost krytu dodává tvrzená skořepina, díky které se může pochlubit vysokou odolností před různými pády a nárazy. Lehce přesahující okraje krytu chrání displej telefonu i čočku fotoaparátu před poškrábáním například při položení na stůl.
MagSafe

Díky integrovaným magnetům kryt dokonale přilne k telefonu a perfektně spolupracuje s veškerým MagSafe příslušenstvím. Bezdrátové nabíjení tak bude jednodušší a efektivnější než kdy dříve, stačí přicvaknout MagSafe nabíječku přímo ke krytu.
Klíčové vlastnosti

Zadní kryt s podporou MagSafe je dokonalou ochranou před poškrábáním, poškozením, usazením nečistot a výtečně mírní následky pádu. Vyroben z odolného silikonu s povrchem Liquid Silicon s výbornou přilnavostí a přesnými výkroji. Vyvýšený okraj krytu kolem displeje a fotoaparátu zabraňuje poškrábání i v případě, že telefon leží třeba na stole.

Podobné zboží