K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Five Nights at Freddys: Security Breach (SWITCH)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: CD Projekt
Kód: GANS14
P/N: 05016488140294
Dostupnost: Není skladem
999,01 Kč s DPH

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je poslední příspěvek do série hororových her vhodných pro celou rodinu, kterou si celosvětově oblíbily miliony lidí! Hrajete jako Gregory, mladý chlapec uvězněný přes noc v pizzerii Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. S pomocí Freddy Fazbeara musí Greg přežít nekonečný lov pořádaný postavami z Five Nights at Freddy’s.



 





 



LOVCI A KOŘIST



Jakmile se spustí noční protokol, animatronické postavičky v Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex se vydají nelítostivě na lov narušitelů. Chlamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator a další pročeso každičký kout pizzerie, aby vás našli a proto není radno zůstavat na jednom místě moc dlouho!



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



PŘEŽITÍ LEŽÍ V PŘIZPŮSOBENÍ



Napíchněte bezpečnostní kamery budovy a prozkoumejte okolí. Podle toho pak naplánujte svou trasu, na níž můžete vyrušit nepřátele například převrhnutím hraček nebo plechovek s barvou. Ale rychle zmizte a schovejte se, protože naši roztomilí hlídači se na místo seběhnou během chvilky. Nebo se pokuste medvídkům utéct.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



PRŮZKUM A OBJEV



Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex nabízí množství atrakcí pro své hosty - Monty Golf, Roxy Raceway (závody), Bonnie Bowl (bowling), kanalizaci a ... počkat, kanalizaci? Jasně! Pamatujte si jedno - vše můžete využít k přežití či zábavě!



Omlouváme se, popis obrázku chybí.


Podobné zboží