K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ETA Sonetic 1709 90010 zubní kartáček sonický

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Eta
Kód: AET170910
P/N: ETA170990010
Dostupnost: 5 kusů
1 199,01 Kč s DPH
ETA Sonetic 1709 90010 zubní kartáček sonický

Zubní kartáček ETA Sonetic je účinný pomocník v prevenci proti zubnímu kazu a kameni, krvácení dásní a šetrně pečuje i o citlivé zuby. Díky sonické technologii se 40 000 pohyby za minutu je čištění s ETA Sonetic rychlejší a účinnější než s běžným zubním kartáčkem.

Sonický pohyb kartáčku efektivně odstraňuje zubní plak, stará se o dásně a dostane se i do mezizubních prostor. Vody se bát nemusíte - kartáček je voděodolný s ochranou IPX7.


5 režimů čištění
Přizpůsobte si čištění zubů svým potřebám. Vybrat si můžete jeden z 5 režimů čištění:
•Clean - standardní režim pro běžné čištění zubů
•Soft - šetrný režim pro citlivé zuby, vhodný i pro čištění zubních implantátů
•White - režim pro čištění zubů s bělením
•Massage - pulzační režim pro šetrnou masáž dásní
•Polish - tento režim zuby leští a dodává jim přirozený jas

Chytrý 2 minutový časovač vám navíc pomůže s rovnoměrným čištěním jednotlivých částí úst, kdy vás každých 30 vteřin upozorní na přechod k další části.

Kartáčku nechybí ani světelná signalizace, takže máte přehled o zvoleném programu i případné potřebě kartáček nabít. V balení najdete i praktický nabíjecí stojan, díky 3,7V Li-ion akumulátoru je však výdrž kartáčku opravdu dlouhá.

Součástí balení jsou také dvě náhradní hlavice a nabíjecí stojan, takže si kartáček ETA Sonetic můžete vzít kamkoliv s sebou. Další náhradní hlavice si můžete samozřejmě dokoupit.

Podobné zboží