K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Epson EcoTank L8050

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Epson
Kód: TIEP0472
P/N: C11CK37402
Dostupnost: 3 kusy
9 890,00 Kč s DPH
EcoTank L8050
Tato rychlá a multifunkční 6barevná fototiskárna formátu A4 poskytuje velkoobjemový a bezproblémový tisk za velmi nízkou cenu.

Díky velmi nízkým nákladům na jednu fotografii a mobilnímu tisku je tato rychlá inkoustová tiskárna bez kazet ideální pro velkoobjemový tisk fotografií formátu A4. Díky kompaktnímu designu, lahvičkám s bajonetovým mechanismem a inkoustovým nádržkám umístěným vpředu pro snadnější plnění inkoustu nabízí tiskárna L8050 fotografům prostorově úsporné a snadno použitelné řešení. Nabízí širokou kompatibilitu s médii a tisk na PVC ID karty i na CD a DVD.

Velkoobjemová fototiskárna

Dejte sbohem inkoustovým kazetám
Integrovaný přední inkoustový tankový systém zajišťuje cenově výhodný tisk fotografií. Vysokokapacitní inkoustová nádržka s použitím lahviček s inkoustem o objemu 70 ml dokáže vytisknout až 2 100 barevných fotografií o velikosti 10 x 15 cm ze sady náhradních lahviček s inkoustem. Doplňování pomocí jednotlivých lahviček s inkoustem je rychlé a snadné díky lahvičkám s bajonetovým mechanismem a tryskami bez kapání.

Každodenní úspora
Každým použitím této tiskárny EcoTank ušetříte, neboť přináší nízké náklady na fotografii. Díky technologii tiskové hlavy Heat-Free Micro Piezo má tiskárna EcoTank nízkou spotřebu energie a šetří tak účty za energii. Má také velké zásobníky inkoustu, které naplníte levnými lahvičkami s inkoustem. Díky kompaktnímu designu se model L8050 snadno vejde do většiny prostor.

Snadno použitelná a spolehlivá
Tento model je ideální, pokud chcete tisknout kvalitní fotografie ve velkých objemech za nízké náklady na jednu fotografii. Tiskárna L8050 nabízí také spolehlivý bezdrátový tisk fotografií a tisk na identifikační karty PCV, disky CD a DVD. Vyhněte se prostojům díky snadno přístupné vyměnitelné odpadní nádobce a podávacímu válečku. Se standardní zárukou na 1 rok nebo 50 000 stran vám přístroj L8050 poskytne klid na duši, takže se můžete soustředit na pořizování vynikajících snímků.

Tiskněte téměř odkudkoli
S tiskárnou L8050 můžete snadno tisknout z mobilních telefonů, tabletů a notebooků. Prostřednictvím připojení Wi-Fi a Wi-Fi Direct můžete pomocí aplikace Epson Smart Panel odesílat tiskové dokumenty z chytrých zařízení.

Podobné zboží