K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • EPOS ADAPT 160T USB-C II
  • e160
  • e160a
  • e160b

EPOS ADAPT 160T USB-C II

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sennheiser
Kód: ZSEP001
P/N: 1000905
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 891,36 Kč s DPH
ADAPT 160T USB-C II jsou oboustranná USB-C kancelářská sluchátka s mikrofonem, optimalizovaná pro Unified Comunication a pro profesionály, kteří vyžadují výborný zvuk, moderní diskrétní styl, komfort a připojení USB-C. Tento headset je certifikovaný pro Microsoft Teams a Google Meet.

ADAPT 160T USB-C II je oboustranný USB-C headset, optimalizovaný pro Unified Comunication a pro profesionály, kteří vyžadují výborný zvuk, moderní diskrétní styl, komfort a připojení USB-C. Je certifikovaný pro Microsoft Teams a Google Meet.

Headsety série ADAPT 100 vytvářejí velká očekávání a dojmy, které s přehledem naplňují. Poskytují vše od současného minimalistického stylu po mimořádný zvuk využitelný jak pro hovory, tak i pro multimédia. Excelují ve všech oblastech od callcenter, po kanceláře a jakoukoli další komunikační práci. Vždy se variabilně přizpůsobí vašim potřebám.

Se svým variabilním uchycením mikrofonu, a s možností volby mezi akustickou pěnou a koženkovými náušníky jsou headsety série ADAPT 100 určeny pro flexibilitu a komfort.



Obsah balení

headset ADAPT 160T USB-C II
náušníky z akustické pěny (pár)
kabel s dálkovým ovladačem připojený na headsetu
návod k použití

Podobné zboží