K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ECG EWS 601001 BlackLine pračka úzká

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: ECG
Kód: AECGEWS601001
P/N: EWS601001
Dostupnost: 3 kusy
7 990,01 Kč s DPH
ECG EWS 601001 BlackLine pračka úzká

SLIM design s menší hloubkou 41,6 cm
Kapacita 6 kg
Ždímání rychlostí až 1000 otáček za minutu
15 programů pro perfektní čistotu všech typů prádla
Odložený start i speciální funkce pro alergiky


Pokud si právě vybíráte novou pračku a vzhledem k dispozicím koupelny by se vám hodil spotřebič menších rozměrů, ECG EWS 601001 BlackLine je pro vás skvělou volbou. Jde totiž o automatickou pračku, které jsme dali do vínku prostorově úsporný SLIM design (hloubka 41,6 cm) – jeho zásluhou může pračka najít uplatnění i v menších interiérech.
I přes své menší rozměry vám tento spotřebič nabídne kapacitu na 6 kg prádla a potěší vás i velkým otvorem na plnění. Při praní přitom můžete využívat hned 15 programů a samozřejmostí je i možnost nastavení odloženého startu nebo speciální funkce pro alergiky.

Abyste mohli s vynikajícími výsledky prát všechny typy prádla, nabízí vám pračka ECG EWS 601001 BlackLine 15 různých programů. Kromě toho si navíc můžete navolit teplotu a otáčky podle aktuálních potřeb. A určitě vás potěší i možnost přidat další prádlo během praní.
Na pračce máte k dispozici následující programy: Bavlna, Eco 40–60, Bavlna s předpírkou, Bavlna 20 °C, Barevné, Vlna, Máchání, Antialergický, Odstřeďování/vypouštění, Ruční praní, Sportovní, Lůžkoviny, Džíny / tmavé oděvy, Rychlý 60' a Rychlý 15'.

Účinné praní vám naše pračka zaručí i díky kvalitnímu nerezovému bubnu a spolehlivému AC motoru s příkonem až 1850 W. Jeho zásluhou spotřebič zvládá pracovat s rychlostí až 1000 otáček za minutu, takže může vaše prádlo nejen precizně vyprat, ale také efektivně vyždímat. Praktická je zde navíc i podpora systému Eco-Logic, který umožňuje úspornější praní s poloviční náplní. Že je v pračce méně prádla, přitom pračka detekuje automaticky, vy se tak nemusíte o nic starat.

Obsluha této pračky se pro vás stane hračkou zásluhou elegantního černého panelu, na němž máte k dispozici otočný ovladač pro volbu programu, digitální displej a sadu tlačítek pro ovládání všech nejdůležitějších funkcí.


Provoz automatické pračky ECG EWS 601001 BlackLine je za všech okolností bezpečný. Přispívá k tomu integrovaná ochrana proti přepěnění a přetečení i dětský zámek, který zabraňuje nežádoucí manipulaci.
Perfektní stabilitu pračce zajišťují bočnice vylisované do tvaru bumerangu. Jejich přičiněním totiž spotřebič i při ostrém provozu účinně tlumí vibrace.


Kapacita: 6 kg
1000 ot./min
Energetická účinnost: D
15 programů
Přehledný LED displej
Indikátor času na displeji
Indikátor chybových hlášek na displeji
Spotřeba: 65 kWh za 100 cyklů
Spotřeba vody: 43 l/cyklus
Délka referenčního programu: 3:00 hod
Délka referenčního programu: 1 náplň 2:29 hod
Hlučnost: 76 dB
Odložený start (1-23 hod)
Dětský zámek

Rozměr produktu (v x š x h): 84,5 x 59,7 x 41,6 cm

Podobné zboží